Master's Programma in Administratieve Studies in Ceske Budejovice Tsjechië

Top Master Opleidingen in Administratieve Studies in Ceske Budejovice Tsjechië

Administratieve Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Hoewel Engels is niet een moedertaal hier, zijn veel instellingen voor hoger onderwijs in Česke Budějovice omarmen vreemde talen in hun curriculum om studenten voor te bereiden op het werken in zoveel mogelijk landen. Deze vorm van diversificatie taal heeft zo veel studenten geprofiteerd van de stad.

Beste Master Porgramma in Administratieve Studies in Ceske Budejovice in Tsjechië

Lees meer

Master's Degree In De Logistiek Technologieën

VSTE The Institute of Technology and Business in České Budějovice
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Tsjechië Česke Budějovice

Logistiek is een belangrijke gebied van het bedrijfsleven, zijn eisen en de effecten op de efficiëntie van een bedrijf en op de levensstandaard van de burgers is enorm. Logistiek is een tool die effectief kan worden gebruikt om concurrentievoordeel te verkrijgen en de betekenis ervan wordt erkend over de hele wereld. [+]

Logistiek is een belangrijke gebied van het bedrijfsleven, zijn eisen en de effecten op de efficiëntie van een bedrijf en op de levensstandaard van de burgers is enorm. Logistiek is een tool die effectief kan worden gebruikt om concurrentievoordeel te verkrijgen en de betekenis ervan wordt erkend over de hele wereld. Met dit in het achterhoofd is het mogelijk om de toenemende eisen aan deskundigen, zowel in de Tsjechische Republiek en in het buitenland worden geplaatst identificeren. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de logistiek is niet alleen van belang voor het gebied van de productie, maar bijna alle bedrijven en organisaties.

Specialisatie: Transport Logistics.

Toelatingsvoorwaarden procedure voor onderzoek masteropleidingen Algemene bepalingen ... [-]