MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Administratieve studies in de Verenigde León Spanje

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Beste Master Porgramma in Administratieve studies in de Verenigde León in Spanje

2 Resultaten in Administratieve studies, León Filter

Meester in het beheer van beroepsrisico's

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

We bieden de student de training die vereist is door RD 39/1997 om het werk van een senior technicus op het gebied van arbeidspreventie te verrichten. De master komt in aanmer ...

Lees meer

Master in personeelsbeheer en arbeidspraktijk

Universidad de Leon
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

Wij bieden gespecialiseerde en praktische training voor het beheer van human resources en arbeidsrelaties, en voor uitgebreid advies over arbeids-, belasting- en boekhoudkundi ...

Lees meer