MASTERSTUDIES

Masters in Administratieve studies in Slovenië

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Slovenië (Slovenija) is lid van de Europese Unie, Akkoord van Schengen en de NAVO. Voorheen een van Joegoslavië 's zes deelrepublieken, tegenwoordige Slovenië werd onafhankelijk in 1991. Slovenië heeft vier universiteiten, gelegen in Ljubljana, Maribor, Nova Gorica en Koper.

Master in Administratieve studies in Slovenië

2 Resultaten in Administratieve studies, Slovenië Filter

Master in administratie - overheidsbestuur, 2e cyclus

University of Ljubljana
Master
01 okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
20 sep 2020
Engels
Campus

Het studieprogramma is bedoeld om afgestudeerden van de tweede cyclus op te leiden met diepgaande kennis van interdisciplinaire en multidisciplinaire administratieve wetenscha ...

Lees meer

Master in Global Logistics en Supply Chain Management

University of Southern Denmark
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het aandachtsgebied van het profiel is Global Logistics en Supply Chain Management. Studenten op dit profiel zullen meer kennis hebben van de belangrijkste onderwerpen die rel ...

Lees meer