Deeltijd Master Porgramma in Administratieve Studies in Braga Portugal

Beste Deeltijd Masters Opleidingen in Administratieve Studies in Braga Portugal 2018

Administratieve Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Braga is een van de oudste steden in het noordwesten Portugal en heeft de oudste katholieke aartsbisdom in het land. Omdat het een grote stad in de gemeente, twee belangrijke universiteiten hebben hier hun hoofdkwartier. Deze zijn Minho University en de Universidade Catolica Portuguesa.

Deeltijd Master Porgramma in Administratieve Studies in Braga in Portugal

Lees meer

Master's Degree In Human Resource Management

University of Minho - School of Economics and Management
Campus Deeltijd October 2018 Portugal Braga

De manager van de menselijke hulpbronnen passen bij de veeleisende en uitdagende rol te kiezen, te motiveren, evalueren, belonen en individuen die dit mogelijk te maken te ontwikkelen. De deskundigheidseisen voor het versterken van de concurrentiepositie van de ondernemingen in een open markt zijn steeds meer divers, maar op hetzelfde moment veranderen als gevolg van de voortdurende inspanning van de conversie en inspelen op nieuwe aanvragen. [+]

Mensen zijn nu unaniem beschouwd als de meest waardevolle bezit van de onderneming. De ingrijpende veranderingen als gevolg van de globalisering, liberalisering van de markten en technologische ontwikkelingen dwingen bedrijven en organisaties in het algemeen, in de manier van verandering en voortdurende re-aanpassing aan veranderende omgevingsomstandigheden.

De manager van de menselijke hulpbronnen passen bij de veeleisende en uitdagende rol te kiezen, te motiveren, evalueren, belonen en individuen die dit mogelijk te maken te ontwikkelen. De deskundigheidseisen voor het versterken van de concurrentiepositie van de ondernemingen in een open markt zijn steeds meer divers, maar op hetzelfde moment veranderen als gevolg van de voortdurende inspanning van de conversie en inspelen op nieuwe aanvragen. ... [-]


Master's Degree In Het Openbaar Bestuur

University of Minho - School of Economics and Management
Campus 3 semesters October 2018 Portugal Braga

Een van de grootste problemen van de Portugese openbaar bestuur is het gebrek aan gekwalificeerd personeel, in staat om effectief en efficiënt de diensten van het management en Openbare Bedrijven uit te oefenen, in verschillende domeinen, en organisatorische niveaus. [+]

Een groot probleem van Openbaar bestuur Portugees is het gebrek aan gekwalificeerd personeel, in staat om effectief en efficiënt de diensten van het management en Openbare Bedrijven uit te oefenen, in verschillende domeinen, en organisatorische niveaus.

De financiële tekorten en de noodzaak van modernisering en kwalificatie van de dienst niet toestaan ​​dat de duurzaamheid van geïmproviseerde arbeidsomstandigheden. Echter, de meeste professionele, dat in alle gebieden van het management greep posities van richting / leiderschap met bijzondere theoretische opleiding, worstelen met problemen van onvoldoende kennis Bestuurskunde en Public Policy.

Zich bewust van deze, het EEG bevordert de Master of Public Administration, een compleet en innovatief programma dat de kandidaten diepte theoretische en methodologische vaardigheden en algemene doelstellingen rust:... [-]