Deeltijd Masters Opleiding in Administratieve Studies in Porto Rico

Bekijk Deeltijd Master Programma's in Administratieve Studies in Porto Rico 2018

Administratieve Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Deeltijd Master's Programma in Administratieve Studies in Porto Rico

Lees meer

Meesters In Het Sociaal Werk: Specialisatie In Klinische Sociaal Werk

Universidad del Este (UNE)
Campus Deeltijd August 2018 Puerto Rico Carolina

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren. [+]

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren.

Studenten zullen vaardigheden om zowel persoonlijk welzijn van hun cliƫnten te bevorderen, alsmede het aanbieden van sociale, economische en politieke welzijn van de gemeenschappen en de samenleving te ontwikkelen.

[-]