Deeltijd Master Porgramma in Administratieve Studies in Carolina Puerto Rico

Top Deeltijd Master's Opleidingen in Administratieve Studies in Carolina Puerto Rico 2018

Administratieve Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Carolina stad ligt in het noorden van Puerto Rico. Het heeft een bevolking van minder dan 200, 000 inwoners en heeft vele bezienswaardigheden en interessante plaatsen waard touring.

Deeltijd Master's in Administratieve Studies in Carolina in Porto Rico

Lees meer

Meesters In Het Sociaal Werk: Specialisatie In Klinische Sociaal Werk

Universidad del Este (UNE)
Campus Deeltijd August 2018 Puerto Rico Carolina

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren. [+]

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren.

Studenten zullen vaardigheden om zowel persoonlijk welzijn van hun cliƫnten te bevorderen, alsmede het aanbieden van sociale, economische en politieke welzijn van de gemeenschappen en de samenleving te ontwikkelen.

[-]