MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Administratieve studies in Mexico

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Masters in Administratieve studies in Mexico

5 Resultaten in Administratieve studies, Mexico Filter

ThePowerEcommerce - Online Master

ThePowerMBA
Masters
<
Voltijds
<
5&nbsp;-&nbsp;8 maanden
Spaans
Online

De eerste 100% praktische Master waarmee u uw idee kunt lanceren en uw online winkel naar een hoger niveau kunt tillen door te leren van de grootste succesverhalen.

Lees meer

Master in de administratie

Universidad de Sonora
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Spanish
Campus

Vorm postuniversitair met een integraal profiel, hoog gekwalificeerd in de richting van organisaties, door het genereren en toepassen van kennis van administratieve wetenschap ...

Lees meer

Master in Management en Human Resources Management

UNIR - Mexico
Masters
<
Voltijds
<
18 maanden
Spaans
Online

Deze officiële Master in Human Resources online breidt je vaardigheden en capaciteiten uit van planning, strategisch management en richting van organisatieontwikkeling en het ...

Lees meer

MBA

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Master
jul 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;5 semesters
Spaans
Campus

Het programma biedt drie gebieden van specialisatie: Organizational management, financiën en marketing, duurt 2 jaar en 2,5 jaar, waaronder het behalen van het diploma.

Lees meer

Master's Degree in Quality Management and Operations

UNIR - Mexico
Masters
<
Voltijds
<
18 maanden
Spaans
Online

Het curriculum van de Master in Operations Management en kwaliteit van UNIR Mexico beantwoordt aan de eisen van nationale of internationale bedrijven die behoefte hebben aan t ...

Lees meer