Masters in Administratieve Studies in Letland

Vind Master Programma's in Administratieve Studies in Letland

Administratieve Studies

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiën en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

Masters Programma in Administratieve Studies in Letland

Lees meer

Master In De Sociologie Van De Organisaties En Bestuurskunde

Latvia University of Agriculture
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Letland Jelgava

De huidige economische ontwikkelingen in Letland en Europa wijzen op de noodzaak van hoog gekwalificeerde specialisten en onderzoekers in de economie, management en sociologisch onderzoek. [+]

De huidige economische ontwikkelingen in Letland en Europa benadrukken de noodzaak van hooggekwalificeerde specialisten en onderzoekers in de economie, management en sociologisch onderzoek die kunnen werken in innovatieve bedrijven en instellingen. De meesters programma "Sociologie van de organisaties en Bestuurskunde" wordt aangeboden door de Faculteit Economie en Sociale Ontwikkeling.

academische profiel

Het programma is gericht op hoogopgeleide specialisten voor leidinggevende functies op te voeden in de organisaties van de publieke en private sector alsook voor onderzoeksinstellingen. De opleiding zorgt voor de studentgerichte benadering van de studie proces dat geeft studenten de mogelijkheid om hun theoretische en empirische kennis, vaardigheden en competenties te ontwikkelen voor de grondige analyse van de hedendaagse maatschappelijke processen, organisatorische prestaties en problemen van het openbaar bestuur. Het programma omvat twee academiejaren. In het 1e semester uit te breiden studenten hun kennis en vaardigheden in de sociologische theorie, methoden en technieken van onderzoek, gedrag in organisaties, en het openbaar bestuur. Cursussen van het 2de semester specifiek richten op de organisatie studies, het publiek en niet-gouvernementele sector, maatschappelijk welzijn, onderzoek naar de kwaliteit van het leven, landelijke studies en ontwikkelingsprogramma's. Tijdens de onderzoekspraktijk in het 3e semester studenten worden aangeboden aan organisaties van de publieke sector te bezoeken en zijn verplicht om hun praktische vaardigheden in een van de organisaties aan te tonen; een aantal verplichte en keuzevakken worden ook geleverd, zoals Project Management, Policy Analysis, Human Development, Time Management en Innovatie en creativiteit. In de 4e semester van het programma wordt aangevuld met de uitwerking en... [-]