MASTERSTUDIES

Masters in Administratieve studies in Kroatië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Door Academische Programma van Kroatië International, student uit verschillende delen van de wereld te verkrijgen opmerkelijke leerervaring. Steden van het land bieden een perfecte locatie om leerlingen die willen diplomatie, vrede en conflict studies, internationaal ondernemen en internationale betrekkingen te bestuderen.

Master in Administratieve studies in Kroatië

2 Resultaten in Administratieve studies, Kroatië Filter

Master of Science in Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
21 maanden
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Science graad in human resource development bereidt studenten voor het menselijk vermogen van een organisatie te beïnvloeden om een ​​positieve invloed resultaten ...

Lees meer

MBA in Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management
Master
MBA
<
Voltijds
Engels
Campus

De MBA in Human Resource Management aan de Zagreb School of Economics and Management vertegenwoordigt de beste stap die HRM-managers kunnen maken bij het ontwikkelen van het s ...

Lees meer