Master's Programma in Administratieve Studies in Almaty Kazachstan

Beste Graduate Studies in Administratieve Studies in Almaty Kazachstan

Administratieve Studies

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Kazachstan, officieel de Republiek Kazachstan, is een land in Centraal-Azië, met zijn kleinere gedeelte ten westen van de Oeral-rivier in Oost-Europa.

De grootste stad van Kazachstan, Almaty is bekend om zijn goede internationale universiteiten en hun banden met Amerikaanse universiteit zoals Kazachse-Amerikaanse universiteit. Al degenen die zich niet kunnen veroorloven om naar dure internationale universiteiten kunnen studeren in Almaty.

Top Master in Administratieve Studies in Almaty in Kazachstan

Lees meer

Master Of Public Administration (MPA)

KIMEP University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Kazachstan Almaty

De Master of Public Administration is een programma voor studenten klaar om hun carrière te wijden aan diensten in de publieke sector. Dit is het beste programma voor Centraal-Azië voor de studie van de overheid, een [+]

Master of Public Administration (MPA)

Geaccrediteerd door de European Association of Public Administration Accreditation

De Master of Public Administration is een programma voor studenten klaar om hun carrière te wijden aan diensten in de publieke sector. Dit is het beste programma voor Centraal-Azië voor de studie van de overheid, een academische discipline die is goed ontwikkeld in Europa en de Verenigde Staten. Studenten leren de specifieke kenmerken van het management voor de overheid, NGO's en andere non-profit organisaties. Ze krijgen een hoog niveau achtergrond in beleidsanalyse, het nemen van politieke, sociale en economische factoren in overweging. Het is een multidisciplinair programma dat zich richt op organisatorische bestuur, financiën, human resources, beleid zaken, arbeidsverhoudingen en andere kritieke kwesties. In combinatie met een opleiding in de statistieken en computersoftware, het programma produceert zeer inzetbaar afgestudeerden voor de publieke sector.... [-]