Master in Administratieve Studies in Kazachstan

Bekijk alle Master Opleidingen in Administratieve Studies in Kazachstan

Administratieve Studies

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

De Republiek Kazachstan is een land is Centraal-Azië. Het is de grootste ingesloten land. Het onderwijs systeem is universeel en verplicht. Het is verdeeld in 3 fasen, namelijk: primaire (formulieren 1-4), fundamentele algemene (formulieren 5-9), en senior niveau onderwijs (vormen 10 - 11 of 12).

Master Porgramma in Administratieve Studies in Kazachstan

Lees meer

Master Of Public Administration (MPA)

KIMEP University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Kazachstan Almaty

De Master of Public Administration is een programma voor studenten klaar om hun carrière te wijden aan diensten in de publieke sector. Dit is het beste programma voor Centraal-Azië voor de studie van de overheid, een [+]

Master of Public Administration (MPA)

Geaccrediteerd door de European Association of Public Administration Accreditation

De Master of Public Administration is een programma voor studenten klaar om hun carrière te wijden aan diensten in de publieke sector. Dit is het beste programma voor Centraal-Azië voor de studie van de overheid, een academische discipline die is goed ontwikkeld in Europa en de Verenigde Staten. Studenten leren de specifieke kenmerken van het management voor de overheid, NGO's en andere non-profit organisaties. Ze krijgen een hoog niveau achtergrond in beleidsanalyse, het nemen van politieke, sociale en economische factoren in overweging. Het is een multidisciplinair programma dat zich richt op organisatorische bestuur, financiën, human resources, beleid zaken, arbeidsverhoudingen en andere kritieke kwesties. In combinatie met een opleiding in de statistieken en computersoftware, het programma produceert zeer inzetbaar afgestudeerden voor de publieke sector.... [-]