21 Master Opleidingen in Administratieve studies in Italië for 2024

Master Opleidingen in Administratieve studies in Italië for 2024Filter
    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op elk gebied van Human Resource Management. Kies een internationale Master, met bootcamps in het buitenland en Career Services op maat voor jou.

    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Gebruikmakend van de uitmuntendheid van Italië op het gebied van cultureel erfgoed en artistieke productie, is de Specialized Master in Arts Management and Administration (MAMA) een voltijds 1-jarig programma in het Engels, met 70 ECTS / CFU-credits, ontworpen voor getalenteerde studenten van over de hele wereld, met internationale beroepsprofielen en een passie voor de kunsten.

    • Bolzano, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans, Duits

    Wil je een reeks professionele vaardigheden opbouwen om bij te dragen aan je gemeenschap? Ben je geïnteresseerd in werken bij de overheid, bij je gemeente of om de openbare dienstverlening op internationaal niveau te verbeteren? Wil je studeren in een drietalig programma met een sterke internationale oriëntatie?

    • Rome, Italië
    • Milan, Italië

    Deeltijd

    7 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Italiaans

    De Master Human Resources (HR) is bedoeld voor diegenen die zich willen specialiseren in de zachte aspecten van personeelsbeheer, in het bijzonder werving en talentbeheer, opleidings- en ontwikkelingsprocessen (bijscholing en omscholing), ook met een belangrijk deel over beloningsbeleid en over de nieuwe vraagstukken van digitale transformatie.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    • Rimini, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het internationale masterprogramma in Business Administration and Management - Curriculum in Service Management wordt aangeboden aan de University of Bologna - Rimini Campus. Het is gericht op het ontwikkelen van professionele profielen die zijn toegesneden op servicemanagement in zowel industriële als dienstverlenende bedrijven die actief zijn op binnenlandse en internationale markten.

    • Turin, Italië
    • Online Italy

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Master in Industrial and Employment Relations is gericht op het ontwikkelen van gespecialiseerde multidisciplinaire kennis op het gebied van industriële en arbeidsverhoudingen vanuit een vergelijkend oogpunt. Het biedt deelnemers een diep theoretisch en praktisch begrip van industriële en arbeidsverhoudingen in de wereld, door te kijken naar recente veranderingen en trends in de belangrijkste economische geografische gebieden.

    • Bari, Italië

    Deeltijd

    10 maanden

    Afstand leren

    Italiaans

    SHRM (Society for Human Resource Management) is 's werelds grootste professionele HR-vereniging. Gevestigd in de Verenigde Staten, met 75 jaar ervaring, 175.000 leden en aanwezig in 165 landen, heeft het geen gelijke met andere soortgelijke verenigingen. SESEF heeft twee prestigieuze onderscheidingen gekregen, de badge die de erkenning van de Master in Human Resources Management certificeert en de badge die SESEF identificeert als een nationale aanbieder voor het vrijgeven van 60 credits nuttig voor de hercertificering van HR-sector professionals geregistreerd bij SHRM.

    • Siena, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    • Zürich, Zwitserland
    • Antwerp, België
    • + 7 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé Master of Science (MS / MSc) in Human Resource Management-graad, uitgereikt door de hoofdcampus van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar studiepunten waren verdiend, en op aanbeveling van de Academische Raad van de school.

    • Ancona, Italië

    Full time

    189 uur

    Afstand leren

    Italiaans

    In de afgelopen jaren heeft human resources management een sleutelrol gespeeld in bedrijven als een belangrijke bedrijfsstrategie. Bijgevolg moeten human resources managers een steeds grotere bijdrage leveren aan de beslissingen van hun topposities. Volgens de vaardigheden die door de master zijn verworven, zullen kandidaten strategische partners zijn voor hun bedrijven en het topmanagement innovatieve oplossingen bieden om belangrijke problemen aan te pakken. Bovendien is het gebruik van digitale systemen in het management van bedrijven enorm en belangrijk geworden: daarom moeten de managers van vandaag weten hoe ze al die nieuwe technologieën moeten gebruiken die hen in staat stellen om te gaan met fundamentele factoren, zoals human resources, aankopen en werving.

    • Milan, Italië

    Deeltijd

    5 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Italiaans

    In de context van economische transacties met het buitenland is de wetgeving inzake internationale sancties, exportcontroles, embargo's, bevriezingen en handelsbeperkingen zowel op Europees als op Italiaans niveau van primair belang geworden, zozeer dat ze de verplichtingen van bedrijven, banken en professionals. Het uitvoeren van verscherpte verificaties en een goede due diligence tegen het witwassen van geld wordt essentieel in het geval van transacties met landen waarop sancties van toepassing zijn. De Master on International Sanctions, Export Control and Anti-Money Laundering, die een overzicht geeft van het Europese en Italiaanse wetgevende kader op het gebied van sancties, embargo's en handelsbeperkingen, heeft tot doel geschikte instrumenten aan te reiken voor het opsporen en onderscheiden van de verschillende soorten internationale sancties en beperkingen, waarbij hun interactie met de antiwitwaswetgeving wordt geanalyseerd, met bijzondere aandacht voor de beperkende maatregelen die de Europese Unie heeft genomen ten aanzien van de Russische Federatie en Wit-Rusland.

    • Rome, Italië

    Full time

    4 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het Masterprogramma is afgestemd op diegenen die een sterke interesse hebben in internationale aspecten van Human Resource Management, hetzij door eerdere studie of door huidige of vroegere verantwoordelijkheden voor human resource-activiteiten in de publieke of private sector.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Milan, Italië

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Italiaans

    De online cursus "Master in HR & talentontwikkeling: word een expert in Human Resources Development" is bedoeld voor iedereen die zijn kennis op het gebied van Human Resources Management wil structureren en consolideren, zelfs diegenen die hun voorbereiding willen verbeteren. met het oog op professionele doorgroeimogelijkheden, freelancers, managementconsultants, ondernemers en managers, en studenten / pas afgestudeerden die de wereld van het werk in het HR-veld willen betreden.