MASTERSTUDIES

Master Programma's in Administratieve studies in Indonesië

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Indonesië heeft een kwaliteit van onderwijs hoog, dat het onderwijs voorziet in drie fundamentele niveaus met het hoogste niveau zijn de universitair niveau. De laatste tijd het land opgewaardeerd vijf hogescholen volledig universitair niveau met een doel van de opvang zelfs internationale studenten die kunnen wensen om te studeren in Indonesië. Opleidingen in het hoger onderwijs in Indonesië zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie voor het Hoger Onderwijs. Kapitaal van de natie 's stad is Jakarta.

Master's Opleiding in Administratieve studies in Indonesië

1 Resultaten in Administratieve studies, Indonesië Filter

Meester in het openbaar bestuur

Brawijaya University
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
Indonesisch
Campus

De visie van de Faculteit der Administration is een instelling van administratieve wetenschappen gekwalificeerd en erkend door het publiek, in binnen- en buitenland.

Lees meer