Master in Administratieve Studies in Boedapest Hongarije

Top Master's Opleidingen in Administratieve Studies in Boedapest Hongarije

Administratieve Studies

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en de negende grootste in de Europese Unie. Als de grootste van het land, het dient als een centrum voor commerciële en industriële activiteiten onder anderen. Het heeft bijna twintig instellingen van hoger onderwijs binnen haar grenzen.

Beste Master's Opleiding in Administratieve Studies in Boedapest in Hongarije

Lees meer

Meester Van Het Openbaar Bestuur

Central European University, School of Public Policy
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Hongarije Boedapest

De School of Public Policy (SPP) in het Central European University (CEU) biedt een tweejarige Master of Public Administration (MPA) opleiding die afgestudeerden ontwikkelt de kennis en toegepaste vaardigheden om kritisch te gaan met beleidsprocessen en debatten, de methoden en opleiding te bevorderen en verdediger voor evidence-based policy, en het perspectief van een beoefenaar die hen in staat stelt om van "contemplatie om de toepassing." [+]

De School of Public Policy (SPP) in het Central European University (CEU) biedt een tweejarige Master of Public Administration (MPA) opleiding die afgestudeerden ontwikkelt de kennis en toegepaste vaardigheden om kritisch te gaan met beleidsprocessen en debatten, de methoden en opleiding te bevorderen en verdediger voor evidence-based policy, en het perspectief van een beoefenaar die hen in staat stelt om van "contemplatie om de toepassing." Deze geïntegreerde en ervaringsgerichte visie op onderwijs en leren posities SPP MPA afgestudeerden om een ​​verschil in de wereld van de openbare orde te maken in een periode van snelle veranderingen, toegenomen complexiteit en verhoogde betwisting. ... [-]


Europese Masteropleiding In Het Openbaar Bestuur - EMPV

Corvinus University of Budapest, Faculty of Economics
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Hongarije Boedapest

Dit is een eenjarige Master Certificate programma - Europese masteropleiding Public Administration - EMPV door het Center for Public Affairs Studies (OCMW) van de Faculteit der Economische Wetenschappen aan de Corvinus Universiteit van Boedapest. [+]

Dit is een eenjarige Master Certificate programma van het Center for Public Affairs Studies (OCMW) van de Faculteit der Economische Wetenschappen aan de Corvinus Universiteit van Boedapest.

&nbsp

&nbsp

De Euromediterrane Parlementaire Vergadering programma is gericht op de vergelijkende analyse van de vragen van het openbaar bestuur, openbare orde en openbaar bestuur in verschillende (EU-en niet-EU-) Europese landen in het kader van processen van internationalisering, Europeanisering en Europese integratie.

Het programma is ontworpen om een ​​vergelijkend inzicht in de publieke sector structuren, beleid en processen in verschillende Europese landen, alsook een methodiek voor het analyseren van en omgaan met verschillende structuren en processen van de publieke sector het beheer, begeleiding en controle te bieden. Een fundamentele onderwerp is de manier waarop de kenmerken van verschillende systemen van de overheid en administratie binnen Europa aan nationale en sub-nationale perspectieven hebben betrekking op vraagstukken, processen en instellingen van de Europese integratie, zowel binnen als over de grenzen van de EU. ... [-]