Masters Opleiding in Administratieve Studies in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Beste Master Opleidingen in Administratieve Studies in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Administratieve Studies

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Portsmouth was tijdens de geschiedenis, een van de beroemdste havens van Engeland. Er zijn verschillende lokale hogescholen en de universiteit van Portsmouth, met opmerkelijke prestaties in wiskunde wet, en biologische wetenschappen.

Top Master's in Administratieve Studies in de Verenigde Portsmouth in UK

Lees meer

Meesters In Het Openbaar Bestuur (MPA)

University of Portsmouth
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Portsmouth

Als u wilt invoeren of versterken van een carrière in de centrale, regionale of lokale overheid, of in organisaties in samenwerkingsverbanden met overheden, is deze cursus is ontworpen om uw behoeften te voldoen. Het brengt mensen samen uit een breed scala van organisaties om een ​​inter-culturele, inter-professionele en inter-organisatorische educatieve omgeving te creëren. [+]

Geïntegreerde studie van het beheer en de administratie van organisaties in de publieke sector

DUUR: 1 jaar full-time Onderwijs: -UK / EU - £ 4600 (onder voorbehoud van jaarlijkse stijging); -Niet EU - £ 11.500 (Full-time) Als u wilt dat in de centrale, regionale of lokale overheid aan te gaan of versterken van een carrière, of in organisaties in samenwerkingsverbanden met overheden, is deze cursus is ontworpen om uw behoeften te voldoen. Het brengt mensen samen uit een breed scala van organisaties om een ​​inter-culturele, inter-professionele en inter-organisatorische educatieve omgeving te creëren.

Terwijl we de voorkeur aanvragers ervaring van een publieke sector leidinggevende rol hebben, kunnen uitzonderingen worden gemaakt voor een goede relevante diploma.... [-]