Master in Administratieve Studies in de Verenigde Hampshire Verenigd Koninkrijk

Beste Graduate Studies in Administratieve Studies in de Verenigde Hampshire Verenigd Koninkrijk

Administratieve Studies

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top Master's in Administratieve Studies in de Verenigde Hampshire in UK

Lees meer

Meesters In Het Openbaar Bestuur (MPA)

University of Portsmouth
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Portsmouth

Als u wilt invoeren of versterken van een carrière in de centrale, regionale of lokale overheid, of in organisaties in samenwerkingsverbanden met overheden, is deze cursus is ontworpen om uw behoeften te voldoen. Het brengt mensen samen uit een breed scala van organisaties om een ​​inter-culturele, inter-professionele en inter-organisatorische educatieve omgeving te creëren. [+]

Geïntegreerde studie van het beheer en de administratie van organisaties in de publieke sector

DUUR: 1 jaar full-time Onderwijs: -UK / EU - £ 4600 (onder voorbehoud van jaarlijkse stijging); -Niet EU - £ 11.500 (Full-time) Als u wilt dat in de centrale, regionale of lokale overheid aan te gaan of versterken van een carrière, of in organisaties in samenwerkingsverbanden met overheden, is deze cursus is ontworpen om uw behoeften te voldoen. Het brengt mensen samen uit een breed scala van organisaties om een ​​inter-culturele, inter-professionele en inter-organisatorische educatieve omgeving te creëren.

Terwijl we de voorkeur aanvragers ervaring van een publieke sector leidinggevende rol hebben, kunnen uitzonderingen worden gemaakt voor een goede relevante diploma.... [-]