MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Administratieve studies op de Filippijnen

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Master Opleiding in Administratieve studies op de Filippijnen

2 Resultaten in Administratieve studies, Filipijnen Filter

Master in Public Administration

Central Colleges of the Philippines
Master
nov 2020
Campus

De graduate school van de CCP werd opgericht in 1979 onder de regering erkenning C-002, gedateerd 6 juni 1979, te beginnen met een eerste aanbod van MBA en MAT.Als uitdrukking ...

Lees meer

Master of Public Administration (MPA)

Aldersgate University
Master
nov 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Master of Public Administration (MPA). Major in: Fiscale management; Development Management; Knowledge Management en Human Resource Management. Dit graduaat geschikt voor poli ...

Lees meer