Master's in Administratieve Studies in St. Thomas Amerikaanse Maagdeneilanden

Top Master Programma's in Administratieve Studies in St. Thomas Amerikaanse Maagdeneilanden

Administratieve Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

De Amerikaanse Maagdeneilanden is een niet opgenomen organiseerde grondgebied van de Verenigde Staten van Amerika, die de eilanden St. Thomas, St. John & St. Croix houdt. De hoofdstad is Charlotte Amalie. De meeste opleidingen helpt u "fundamenteel en toegepast marien wetenschappelijk onderzoek en behoud " te verkennen.

St. Thomas is een eiland in de US Virgin Island en is de thuisbasis van de eilanden hoofdstad. Het eiland staat bekend om zijn toeristische industrie, alsmede de uitstekende educatieve faciliteiten.

Top Masters Opleiding in Administratieve Studies in St. Thomas op de Britse Maagdeneilanden

Lees meer

Meesters In Het Openbaar Bestuur

University of the Virgin Islands
Campus Voltijd September 2018 Amerikaanse Maagdeneilanden St.Thomas St.Croix

De afgestudeerde programma in Public Administration (MPA) is bedoeld om de toegankelijkheid van het management onderwijs voor staat, gemotiveerde mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en educatieve achtergronden te verhogen. [+]

Masters in Public Administration

De afgestudeerde programma in Public Administration (MPA) is bedoeld om de toegankelijkheid van het management onderwijs voor staat, gemotiveerde mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en educatieve achtergronden te verhogen. Het programma is ontworpen om studenten voor leiderschap en management loopbanen in alle niveaus en functies van de overheid, in de gemeenschap, consultancy en in het bedrijfsleven voor te bereiden en te voorzien goed gekwalificeerde afgestudeerden die zeer gemotiveerd zijn om op lange termijn leiderschap en management carrière zoeken in de sector van de openbare dienst.

Het programma bestaat uit vereiste kernvakken en keuzevakken. Studenten nemen gespecialiseerde cursussen als gevolg van de zorgen van hun specifieke interessegebied.... [-]