Master Opleiding in Administratieve Studies op de Britse Maagdeneilanden

Bekijk alle Master's Opleidingen in Administratieve Studies op de Britse Maagdeneilanden

Administratieve Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

De Virgin Islands zijn de westelijke eilandengroep van de Benedenwindse eilanden, die het noordelijke deel van de Kleine Antillen, en vormen de grens tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan. Universiteit van de Maagdeneilanden, UVI is een kleine maar respectabele scholen opgericht in 1962. Het bestaat uit twee grote campussen, in St. Thomas en St. Croix.

Master Porgramma in Administratieve Studies op de Britse Maagdeneilanden

Lees meer

Meesters in het openbaar bestuur

University of the Virgin Islands
Campus Voltijd September 2019 Amerikaanse Maagdeneilanden Charlotte Amalie

De afgestudeerde programma in Public Administration (MPA) is bedoeld om de toegankelijkheid van het management onderwijs voor staat, gemotiveerde mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en educatieve achtergronden te verhogen. [+]

Masters in Public Administration

De afgestudeerde programma in Public Administration (MPA) is bedoeld om de toegankelijkheid van het management onderwijs voor staat, gemotiveerde mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en educatieve achtergronden te verhogen. Het programma is ontworpen om studenten voor leiderschap en management loopbanen in alle niveaus en functies van de overheid, in de gemeenschap, consultancy en in het bedrijfsleven voor te bereiden en te voorzien goed gekwalificeerde afgestudeerden die zeer gemotiveerd zijn om op lange termijn leiderschap en management carrière zoeken in de sector van de openbare dienst.

Het programma bestaat uit vereiste kernvakken en keuzevakken. Studenten nemen gespecialiseerde cursussen als gevolg van de zorgen van hun specifieke interessegebied.... [-]