44 Master Opleidingen in Administratie in Verenigde Staten for 2024

Master Opleidingen in Administratie in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    21 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ohio University's Bachelor of Science in Nursing to Doctor of Nursing Practice (BSN-DNP) -programma is bedoeld voor baccalaureaat-voorbereide verpleegkundigen zoals jij om een diploma te behalen dat je voorbereidt op een succesvolle, langdurige carrière in het veld. Dit flexibele, online (met beperkte intensieven op de campus) programma van 70 studiepunten zal je helpen zowel leiderschap als geavanceerde oefenvaardigheden op te bouwen, zodat je klaar bent voor een reeks beoefenaars-, uitvoerende en educatieve functies.

    • Hammond, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het computernetwerk- en administratieprogramma aan de Southeastern Louisiana University is een programma op graduaatniveau dat de nadruk legt op de kennis en technische vaardigheden die nodig zijn voor het personeel. Het bereidt afgestudeerden voor op banen als netwerkbeheerder, netwerkspecialist, netwerkontwerpingenieur, systeemsoftwareontwikkelaar en systeembeheerder. Het programma biedt opties voor scripties en projecten (niet-scripties) en wordt 100% online aangeboden.

    • Campbellsville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Geaccrediteerd door de International Accreditation Council for Business Education (IACBE), biedt het online Master of Arts in Sport Management-programma van Campbellsville University de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in een verscheidenheid aan leiderschapscarrières in de sport. Kies uit accenten in sportadministratie en sportmarketing.

    • North Andover, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Public Affairs (MPA) is een innovatief en interdisciplinair programma dat studenten voorbereidt op een dynamische en interessante loopbaan als leiders in de wereld van public affairs en overheidsbeleid.

    • Cambridge, Verenigde Staten

    Op de campus

    Cambridge Graduate University is ontworpen om wereldleiders van de tools, netwerk, de mondiale afspraken, en existentiële logica te verstrekken aan de 21e eeuw wereldwijde impact hebben. In het kader van deze

    • San Antonio, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • University Heights, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    36 uur

    Op de campus

    Engels

    De MA in Non-profit Administration ontwikkelt, leidt op en stelt studenten in staat om uit te blinken in hun non-profitorganisatie. Dit uniek gerichte interdisciplinaire en universiteitsoverschrijdende programma brengt het College of Arts and Sciences en het Boler College of Business samen. Studenten in het programma profiteren door interactie met klasgenoten met verschillende achtergronden en ervaring, inclusief degenen die dienen in lokale liefdadigheidsinstellingen, huidige non-profitleiders en voor degenen die nieuw zijn in de sector.

    • New Orleans, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De zorgsector groeit in recordtempo. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics schat dat het aantal beroepen in de gezondheidszorg tussen 2019 en 2029 met 15% zal groeien, waardoor er meer banen zullen worden gecreëerd dan in welke andere sector dan ook. Naast eerstelijnswerkers zoals artsen en verpleegkundigen, is de gezondheidszorg uitgebreid met carrières in de technologie, het bedrijfsleven en de openbare dienst. Onze ingewikkelde wetten en beleid op het gebied van de gezondheidszorg raken miljoenen levens en hebben een impact op bijna elke sector. De Loyola University New Orleans College of Law biedt studenten de mogelijkheid om deze onderwerpen diepgaand te onderzoeken via onze Master of Arts in Health Law and Administration (MHLA). De Master of Arts in Health Law and Administration kan in slechts een jaar worden afgerond en afgestudeerden bereiden zich voor op een loopbaan in de gezondheidszorg, compliance en risicobeheer voor niet-juristen. Dit programma met 30 studiepunten is ideaal voor pas afgestudeerden of werkende professionals die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Een achtergrond in bedrijfskunde, wetenschap of psychologie is ideaal maar niet vereist. We zullen met u samenwerken om een persoonlijk studieplan op te stellen dat past bij uw specifieke interesses en ambities. Er is geen GRE of LSAT vereist om te solliciteren.

    • Malvern, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Onze Master of Business Administration-graad bereidt je voor om een sterke, ethische leider te zijn die klaar staat om elk probleem op de werkplek op te lossen.

    • Lynchburg, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Lynchburg's Master of Business Administration (MBA) -programma bereidt je voor op leiderschapsrollen in het zakelijke veld. Ons programma heeft de reputatie deuren te openen op de arbeidsmarkt.

    • Grand Rapids, Verenigde Staten

    Op de campus

    Met data die beslissingen in verschillende industrieën stimuleren, is het vermogen om big data effectief te beheren en analyseren een cruciale vaardigheid geworden.

    • San Francisco, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Onze graad in openbaar bestuur is uniek omdat we principes van duurzame en rechtvaardige oplossingen integreren in alle cursussen en studenten in staat stellen holistisch te denken en te handelen. Of we het nu hebben over klimaatverandering, raciale rechtvaardigheid, gezondheidszorg of stadsplanning, u leert hoe u een krachtige systeemdenkende lens kunt toepassen om te begrijpen hoe u echte, blijvende impact kunt creëren. Je komt tevoorschijn met het vertrouwen en de competenties om beleid, programma-implementatie en openbare dienstverlening te transformeren die rechtvaardige sociale verandering teweegbrengen.

    • Bellevue, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    36 uur

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Ontworpen om u te helpen doorgroeien naar een leidende rol in uw strafrechtelijke carrière, helpt de graad van rechtsbedeling u de vaardigheden en kennis te ontwikkelen om te slagen in federale, staats- en lokale strafrechtelijke operaties, waarbij u zich richt op de omvang, oorzaken en controle van misdaad in uw gemeenschap.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Baruch's MA in Arts Administration-programma leidt de volgende generatie leiders in kunst en cultuur op, de Baruch MA in Arts Administration bereidt studenten voor op leiderschap als activisten, opvoeders en managers om een mooie toekomst te verzekeren voor het brede scala van publieke, private en niet -winst kunstinstellingen in ons vakgebied.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Marxe School biedt een tweejarige Master of International Affairs met 42 studiepunten voor een nieuwe generatie vooruitstrevende studenten die zich inzetten voor verantwoord leiderschap bij de overheid, mondiale instellingen, internationale niet-gouvernementele organisaties (INGO's) en het bedrijfsleven. De opleiding kan ook in deeltijd gevolgd worden.