Deeltijd Masters Opleiding in Administratie in Porto Rico

Vind Deeltijd Master Opleidingen in Administratie in Porto Rico 2018

Administratie

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Programma's in Administration bieden studenten hands-on training door middel van stages of projecten, en ook lezingen. Studenten kunnen verwachten dat de studie vier jaar zal duren, en zijn om hun diploma te halen vaak verplicht om ook studievakken te kiezen die niets met administratie te maken hebben, zoals biologie en literatuur.  

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Deeltijd Master in Administratie in Porto Rico

Lees meer

Meesters In Het Sociaal Werk: Specialisatie In Klinische Sociaal Werk

Universidad del Este (UNE)
Campus Deeltijd August 2018 Puerto Rico Carolina

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren. [+]

Master die studenten voorbereidt op psychotherapeutische diensten aan individuen, families en groepen bieden om gedrags-, emotionele en mentale prestaties van de deelnemers te verbeteren.

Studenten zullen vaardigheden om zowel persoonlijk welzijn van hun cliƫnten te bevorderen, alsmede het aanbieden van sociale, economische en politieke welzijn van de gemeenschappen en de samenleving te ontwikkelen.

[-]