MASTERSTUDIES

Masters in Administratie in Mexico

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

In een programma administratie kiezen studenten vaak als hoofdrichting voor overheidsadministratie of bedrijfsadministratie. Binnen deze vakgebieden specialiseren sommige studenten zich in boekhouden, design management en internationale bedrijfsleven of public relations.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Master's in Administratie in Mexico

2 Resultaten in Administratie, Mexico Filter

Master in de administratie

Universidad de Sonora
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Spanish
Campus

Vorm postuniversitair met een integraal profiel, hoog gekwalificeerd in de richting van organisaties, door het genereren en toepassen van kennis van administratieve wetenschap ...

Lees meer

MBA

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Master
jul 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;5 semesters
Spaans
Campus

Het programma biedt drie gebieden van specialisatie: Organizational management, financiƫn en marketing, duurt 2 jaar en 2,5 jaar, waaronder het behalen van het diploma.

Lees meer