MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Administratie in Litouwen

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een studieprogramma in administratie geeft studenten een grondige kennis over hoe bedrijven samenwerken. Daarnaast kunnen studenten veel vaardigheden opdoen die nodig zijn in een snel veranderende zakelijke omgeving, zoals goede communicatie en management, en hoe je goede besluiten kan nemen.  

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Master Opleiding in Administratie in Litouwen

1 Resultaten in Administratie, Litouwen Filter

Master's degree in de toekomst een vooruitziende blik en strategisch bestuur

Kazimieras Simonavicius University
Master
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Future Foresight and Strategic Governance is de eerste opleiding van toekomstige studies in Litouwen. Het programma combineert interdisciplinariteit, complementariteit en inte ...

Lees meer