Masters Programma in Administratie in Vilnius Litouwen

Beste Masters Programma's in Administratie in Vilnius Litouwen

Administratie

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In een programma administratie kiezen studenten vaak als hoofdrichting voor overheidsadministratie of bedrijfsadministratie. Binnen deze vakgebieden specialiseren sommige studenten zich in boekhouden, design management en internationale bedrijfsleven of public relations.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

De grootste stad en de hoofdstad van Litouwen, Vilnius streeft naar een heldere educatieve toekomst op te bouwen. De stad is sterk gevuld met de kwaliteit van onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Vilnius, Mykolas Romeris University, en Vilnius Gediminas Technical University.

Beste Masters Opleiding in Administratie in Vilnius in Litouwen

Lees meer

Master In De Wettelijke Regeling Van Het Openbaar Bestuur En Mensenrechten

Mykolas Romeris University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Litouwen Vilnius

Doel van het programma is om masterniveau afgestudeerden met diepe kennis van de EU-wetgeving inzake de bevordering van de realisatie en bescherming van de mensenrechten in het publiek voor te bereiden [+]

(Gezamenlijke opleiding in Taras Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev, Oekraïne)

Om de aandacht van de full-time eerste jaar master-niveau studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Taras Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev!

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Taras Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev, in samenwerking met Mykolas Romeris University (Vilnius, Litouwen) is verheugd om de toelating voor de nieuwe gezamenlijke masteropleiding "wettelijke regeling van Public Administration and Human rigths" aan te kondigen.

Studenten die met succes het programma hebben afgerond zullen twee diploma's ontvangen:

Een Oekraïense meester van de wet, uitgereikt door Taras Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev, als ze eenmaal de Oekraïense criteria om dit diploma te ontvangen hebben voldaan; - Een Litouwse Meester van de rechtsstaat in wettelijke regeling van het openbaar bestuur en de rechten van de mens, uitgereikt door de Mykolas Romeris University, zodra zij de diploma-eisen van het programma hebben voldaan om dit diploma te ontvangen. ... [-]

Master's Degree In De Toekomst Een Vooruitziende Blik En Strategisch Bestuur

Kazimieras Simonavicius University
Campus Deeltijd 18 maanden September 2018 Litouwen Vilnius

Future Foresight and Strategic Governance is de eerste opleiding van toekomstige studies in Litouwen. Het programma combineert interdisciplinariteit, complementariteit en integrale universaliteit van de relevante competenties, die kansen te creëren voor een betere integratie in de voortdurend veranderende arbeidsmarkt: een inzichten methodiek wordt geleerd dat kan worden toegepast op verschillende gebieden en op verschillende niveaus, het leiden van die mogelijkheden om de strategische modellering van sociale, economische, politieke, culturele en technologische processen, alsmede het vormgeven van de toekomst van de kennismaatschappij. [+]

Future Foresight and Strategic Governance is de eerste opleiding van toekomstige studies in Litouwen. Het programma combineert interdisciplinariteit, complementariteit en integrale universaliteit van de relevante competenties, die kansen te creëren voor een betere integratie in de voortdurend veranderende arbeidsmarkt: een inzichten methodiek wordt geleerd dat kan worden toegepast op verschillende gebieden en op verschillende niveaus, het leiden van die mogelijkheden om de strategische modellering van sociale, economische, politieke, culturele en technologische processen, alsmede het vormgeven van de toekomst van de kennismaatschappij.

Het doel van de Toekomst Foresight and Strategic Governance programma is om top-level bestuur specialisten publiek die in staat is het begrijpen van complexe beheer van relaties integraal in multistage en veranderende omgevingen op een wereldwijde schaal te bereiden. Afgestudeerden van dit programma zijn in staat: 1. om toekomstige vooruitziendheid methodes toe te passen, terwijl het formuleren van het openbaar bestuur het beleid en de economische activiteiten.... [-]