Master's in Administratie in Bulgarije

Vind Master Opleidingen in Administratie in Bulgarije

Administratie

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Programma's in Administration bieden studenten hands-on training door middel van stages of projecten, en ook lezingen. Studenten kunnen verwachten dat de studie vier jaar zal duren, en zijn om hun diploma te halen vaak verplicht om ook studievakken te kiezen die niets met administratie te maken hebben, zoals biologie en literatuur.  

Bulgarije, officieel de Republiek Bulgarije, is een land gelegen in Zuidoost-Europa. Het wordt begrensd door Roemenië in het noorden, Servië en Macedonië in het westen, Griekenland en Turkije in het zuiden en de Zwarte Zee in het oosten.

Master Opleiding in Administratie in Bulgarije

Lees meer

Meester In Europese Studies En Het Openbaar Bestuur

University Of Ruse
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Bulgarije Roese

Het interdisciplinaire inhoud van deze masteropleiding ontwikkelt kennis, vaardigheden en competenties voor de professionele realisatie op het gebied van het openbaar bestuur in een Europese context. [+]

Europese studies en het openbaar bestuur (aangeboden in het Bulgaars-Roemeense Interuniversitair Centrum Europa / BRIE / van de Universiteit van Ruse)

Het interdisciplinaire inhoud van deze masteropleiding ontwikkelt kennis, vaardigheden en competenties voor de professionele realisatie op het gebied van het openbaar bestuur in een Europese context. Het curriculum omvat onderwerp uit de onderstaande modules: Politics and Policies: Europese integratie, internationale organisaties, gemeenschappelijke beleid van de Europese Unie; Economie en Management: Economie en Regionale Ontwikkeling, de Europese sociale en economische ontwikkeling, beheer van regionale en grensoverschrijdende projecten; Administration en Recht: Bestuurskunde en Europese Integratie, Vergelijkende Bestuurskunde, Europese e-administratie, European Public Administration Good Practices, Europees recht; Overdraagbare vaardigheden: Kwantitatieve Regionale en EU Analysis, Teamwork en leiderschap; Taal en communicatie vaardigheden: Duits, Bulgaars, Roemeens, Interculturele Communicatie, Professional Communication. International docenten van Brie partner universiteiten voeren hun opleidingen in het Engels of in het Duits. Summer school in instellingen van de Europese Unie in Brussel wordt georganiseerd door BRIE om de laatste ontwikkelingen van de Europese integratie tussen de tweede en de derde semester te dekken. Derde semester bij een partneruniversiteit in Duitsland - Chemnitz University of Technology, European University Viadrina Frankfurt (Oder) en de Universiteit van Regensburg verwelkomen studenten met een succesvolle academische prestaties. ... [-]