Master in Abrahamitische Studies

Beste 3 Graduate Studies in Abrahamitische Studies 2019

Abrahamitische Studies

Vaak studenten die daadwerkelijk hebben verdiend een bachelor's degree te beslissen te werken aan de verwezenlijking van een master's degree, dat is een voortgezette academische prestatie toegekend aan diegenen die met succes te voltooien over twee of drie jaar van intensieve cursussen met betrekking tot een bepaalde discipline.

Wat is een meester in Abrahamitische Studies? Deze studie gaat dicht beoordeling en studie van het christendom, het jodendom en de islam, evenals grondbeginselen van de religies ', culturele overwegingen en theologieën. De nadruk wordt vaak gegeven aan gebieden zoals vreemde talen, culturen binnen Abrahamitische gemeenschappen, religieuze overtuigingen en praktijken en hoe aanhangers van deze godsdiensten bijdragen aan de gemeenschappen en organisaties om hen heen.

In het algemeen, mensen die masters te verkrijgen zijn in staat om meer geld te verdienen dan die in het veld met enige undergraduate Abrahamitische studies graden.Ze zijn ook meestal meer inzetbaar dan mensen zonder diploma, of degenen met minder academische graden.

Sterke variatie bestaat van het ene programma en land naar het andere in termen van de kosten voor het verkrijgen van een Master in de Abrahamitische studies. Aankomende studenten wordt geadviseerd om te overleggen met de bekentenissen kantoor van elke school worden ze overweegt om voor het collegegeld kosten.

Afgestudeerden van Abrahamitische studies programma's te vinden werkgelegenheid in een aantal gebieden. Velen gaan op om te werken binnen liefdadige of non-profit organisaties met religieuze banden. Anderen voeren zendingswerk in gebieden over de hele wereld. Sommige afgestudeerden kiezen om Abrahamitische studies of een verwante onderwerp in een academische setting, zoals een middelbare school of universiteit te leren, terwijl anderen leren de leerstof op een religieuze instelling.

Veel Abrahamitische studies programma's worden online aangeboden door de kwaliteit van de scholen over de hele wereld, en de database is een geweldige manier om te beginnen met het aansluiten van scholen en de programma's van belang.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Meester van joodse opleiding (mjed)

Hebrew College
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 semesters September 2019 Verenigde Staten Newton +1 more

Een passie voor joodse opleiding. Een verbintenis om studenten van uiteenlopende achtergronden, overtuigingen en vaardigheden te leren. Een wens om de Joodse gemeenschap te versterken. [+]

Master in Joods Onderwijs (MJEd)

Een passie voor joodse opleiding. Een verbintenis om studenten van uiteenlopende achtergronden, overtuigingen en vaardigheden te leren. Een wens om de Joodse gemeenschap te versterken.

Dit zijn de kwaliteiten die afgestudeerden afschrijven van de masteropleiding voor de joodse opleiding van de Hebreeuwse universiteit. Gebaseerd op de lange traditie van de Hebreeuwse Academie van het opleiden van uitstekende Joodse opvoeders, biedt de Shoolman Graduate School of Jewish Education een uitgebreid curriculum dat de beste educatieve praktijken combineert, een goede basis in joodse teksten, begeleide veldervaring en mogelijkheden om zich te specialiseren in een concentratiegebied .... [-]


Master of Arts with Major in Abrahamic Studies

Dallas International University
Online Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Dallas +2 more

De meester met een hoofdvak in Abrahamic Studies bereidt studenten voor op het werken in de Abrahamitische werelden van het jodendom, het christendom en de islam door inzicht te krijgen in de basisconcepten en theorieën van deze mondiale culturen. [+]

De meester met een hoofdvak in Abrahamic Studies bereidt studenten voor op het werken in de Abrahamitische werelden van het jodendom, het christendom en de islam door inzicht te krijgen in de basisconcepten en theorieën van deze mondiale culturen. Studenten verwerven taalbenodigdheden voor de studie van de Abrahamitische tradities; leer de punten van kruising tussen deze geloven te onderscheiden; en zullen in staat zijn om intercultureel te dienen in en met Abrahamische gemeenschappen en organisaties gebaseerd op een respectvol begrip van hun overtuigingen en praktijken, en humanitaire bijdragen aan lokale en wereldwijde culturele doelen te genereren.

Studenten moeten de algemene kernvereisten (15 credit-uren) en de specifieke vereisten voor de concentratie (21 credit-uren) voltooien om deze 36 credit graduate degree te behalen. Studenten kunnen kiezen tussen een concentratie in islamitische wereldvisies en een door studenten gemaakte concentratie in Abrahamic Worldviews.... [-]


Master in de theologie (Th.M)

Vancouver School of Theology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 10 semesters January 2019 Canada Vancouver +1 more

De graad Master of Theology is een postuniversitaire graad die is ontworpen om de student een geavanceerd inzicht te verschaffen in een bepaald gebied of discipline binnen de algemene context van de theologische studie, en de ontwikkeling van onderzoeksmethoden en -middelen die geschikt zijn voor het gekozen gebied of vakgebied. [+]

Overzicht van het programma

De graad Master of Theology is een postuniversitaire graad die is ontworpen om de student een geavanceerd inzicht te verschaffen in een bepaald gebied of discipline binnen de algemene context van de theologische studie, en de ontwikkeling van onderzoeksmethoden en -middelen die geschikt zijn voor het gekozen gebied of vakgebied.

Het programma kan dienen om een ​​student voor te bereiden voor verdere graduate studie op doctoraal niveau, voorbereiding op sommige vormen van lesgeven, de wetenschappelijke verbetering van de ministeriële praktijk, of gedisciplineerde focus in een gebied van theologische studie voor persoonlijk belang. Er zijn twee studiestromen beschikbaar:... [-]