Master in Abrahamitische Studies

Beste 2 Graduate Studies in Abrahamitische Studies 2018

Abrahamitische Studies

Vaak studenten die daadwerkelijk hebben verdiend een bachelor's degree te beslissen te werken aan de verwezenlijking van een master's degree, dat is een voortgezette academische prestatie toegekend aan diegenen die met succes te voltooien over twee of drie jaar van intensieve cursussen met betrekking tot een bepaalde discipline.

Wat is een meester in Abrahamitische Studies? Deze studie gaat dicht beoordeling en studie van het christendom, het jodendom en de islam, evenals grondbeginselen van de religies ', culturele overwegingen en theologieën. De nadruk wordt vaak gegeven aan gebieden zoals vreemde talen, culturen binnen Abrahamitische gemeenschappen, religieuze overtuigingen en praktijken en hoe aanhangers van deze godsdiensten bijdragen aan de gemeenschappen en organisaties om hen heen.

In het algemeen, mensen die masters te verkrijgen zijn in staat om meer geld te verdienen dan die in het veld met enige undergraduate Abrahamitische studies graden.Ze zijn ook meestal meer inzetbaar dan mensen zonder diploma, of degenen met minder academische graden.

Sterke variatie bestaat van het ene programma en land naar het andere in termen van de kosten voor het verkrijgen van een Master in de Abrahamitische studies. Aankomende studenten wordt geadviseerd om te overleggen met de bekentenissen kantoor van elke school worden ze overweegt om voor het collegegeld kosten.

Afgestudeerden van Abrahamitische studies programma's te vinden werkgelegenheid in een aantal gebieden. Velen gaan op om te werken binnen liefdadige of non-profit organisaties met religieuze banden. Anderen voeren zendingswerk in gebieden over de hele wereld. Sommige afgestudeerden kiezen om Abrahamitische studies of een verwante onderwerp in een academische setting, zoals een middelbare school of universiteit te leren, terwijl anderen leren de leerstof op een religieuze instelling.

Veel Abrahamitische studies programma's worden online aangeboden door de kwaliteit van de scholen over de hele wereld, en de database is een geweldige manier om te beginnen met het aansluiten van scholen en de programma's van belang.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master of Theology (Th.M)

Vancouver School of Theology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 10 semesters January 2019 Canada Vancouver +1 more

The Master of Theology degree is a post-graduate degree designed to provide the student with an advanced understanding of one area or discipline within the general context of the theological study, and the development of research methods and resources appropriate to the area or discipline chosen. [+]

Overview of Program

The Master of Theology degree is a post-graduate degree designed to provide the student with an advanced understanding of one area or discipline within the general context of the theological study, and the development of research methods and resources appropriate to the area or discipline chosen.

The program may serve to prepare a student for further graduate study at the doctoral level, preparation for some forms of teaching, the scholarly enhancement of ministerial practice, or disciplined focus in an area of theological study for personal interest. Two streams of study are available:

One option requires the writing of a scholarly thesis; this is the option generally recommended for those preparing for doctoral work. The other option, the General Research Option, requires additional coursework and a significant project. The program requires specialization in the area of study in which the thesis is written but allows for diversity in the selection of courses. It is offered in any field in which a student’s interests and the School’s resources coincide. Length of Program ... [-]

Meester Van Joodse Opleiding (mjed)

Hebrew College
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 semesters September 2018 Verenigde Staten Newton Center +1 more

Een passie voor joodse opleiding. Een verbintenis om studenten van uiteenlopende achtergronden, overtuigingen en vaardigheden te leren. Een wens om de Joodse gemeenschap te versterken. [+]

Master in Joods Onderwijs (MJEd)

Een passie voor joodse opleiding. Een verbintenis om studenten van uiteenlopende achtergronden, overtuigingen en vaardigheden te leren. Een wens om de Joodse gemeenschap te versterken.

Dit zijn de kwaliteiten die afgestudeerden afschrijven van de masteropleiding voor de joodse opleiding van de Hebreeuwse universiteit. Gebaseerd op de lange traditie van de Hebreeuwse Academie van het opleiden van uitstekende Joodse opvoeders, biedt de Shoolman Graduate School of Jewish Education een uitgebreid curriculum dat de beste educatieve praktijken combineert, een goede basis in joodse teksten, begeleide veldervaring en mogelijkheden om zich te specialiseren in een concentratiegebied .... [-]