Filter
Master Studies
Italië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Master Programma's in Aardwetenschappen in Italië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master of Science graad houdt zich bezig met diverse aardsystemen. Deze omvatten interactie tussen de biosfeer, lithosfeer, hydrosfeer en cryosfeer of de klimatologische gevolgen van de interactie tussen de verschillende componenten. De mate gericht op het onderzoek van deze verschillende systemen.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Master Porgramma in Aardwetenschappen in Italië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD

1 Resultaten in Aardwetenschappen, Italië

Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD
University of Bologna

Het centrale thema van ERE is het gewetensvolle beheer van onze eindige natuurlijke hulpbronnen, namelijk mineralen, brandstoffen, energie, water en land. Studenten die E ... [+]

Het centrale thema van ERE is het gewetensvolle beheer van onze eindige natuurlijke hulpbronnen, namelijk mineralen, brandstoffen, energie, water en land. Studenten die ERE volgen, krijgen een brede achtergrond in milieutechniek en hulpbronnen op het gebied van waterbronnen, preventie van vervuiling, energie, grondstoffen, recycling, afval- en bioafvalvalorisatie, alternatieve en hernieuwbare grondstoffen, regeneratie en gezondheid.

Toelatingseisen

Er zijn specifieke inschrijvingsprocedures voor elke opleiding. Je kunt gedetailleerde informatie vinden over hoe je je kunt aanmelden, collegegeld en deadlines op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/EvironmentalEngineering-ERE/how-to-enrol... [-]

Italië Bologna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Lees meer in Nederlands