Populaire Master Programma's

Een Master is een hogere opleiding die wordt uitgereikt door universiteiten over de hele wereld na het voltooien van je studie binnen een specifieke discipline. Master studies nemen meestal één of twee jaar in beslag en bereiden afgestudeerden voor op een carrière binnen hun vakgebied. Het voltooien van een Master biedt studenten meerdere professionele, persoonlijke en academische voordelen ten opzichte van studenten met alleen een Bachelor.

Master opleidingen zijn binnen verschillende vakgebieden te volgen, waaronder Kunst, Business, Techniek en Technologie, Rechten, Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Biologie en Life Sciences, en de natuurwetenschappen. Binnen elk van deze vakgebieden zijn vele praktische specialisaties beschikbaar, bij verschillende disciplines.

Het brede scala aan Master programma's kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht door hier naar de lijst met de meest populaire Master opleidingen te kijken.

Nieuw toegevoegde Master programma's

Escuela Bancaria y Comercial

Master's Degree in belastingen

Januari 22, 2019
Platform ontworpen en geïntegreerd om beslissingen te nemen die in grote mate de winstgevendheid, de winst volgens de investering, de financiering en de optimalisatie van het geld in de organisaties en in de individuen bepalen.

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Master in psychologie van menselijk leren en prestaties

Januari 22, 2019
Als je je afvraagt hoe mensen optimaal kunnen leren en presteren, dan is dit masterprogramma de juiste keuze voor jou. Het leerplan Psychologie bestaat uit een reeks modules of cursussen. Elke cursus behandelt een specifiek psychologisch thema. Alle activiteiten die u tijdens deze cursus onderneemt, zoals lezingen, tutorials, praktische vergaderingen… [+] en opdrachten, zijn gerelateerd aan dit thema. De masteropleiding bestaat uit drie cursussen waarin je de onderwerpen van de specialisatie Psychologie van Menselijk Leren en Prestaties en één cursus statistiek bestudeert. [-]

American College Dublin

Master of Business in International Business

Januari 22, 2019
De Master of Business in International Business is een QQI-geaccrediteerde, niveau 9, post-graduate cursus voor afgestudeerden die wensen om hun kennis van het internationale bedrijfsleven verder te ontwikkelen en te openen spannende nieuwe carrièremogelijkheden.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen