Master-sensor System Engineering (SSE)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Gepassioneerd door technologie en engineering?

Ben je geest opent, vind je het leuk om grenzen te strekken om erachter te komen wat is er? Kun je jezelf van toepassing, het ontwikkelen van nieuwe manieren om de technologie vooruit te komen, met name in de gezondheids-domein? neem dan een moment om de mogelijkheid om met ons mee voor een jaar aan het programma van de Sensor System Engineering (SSE) honours master te voltooien overwegen.

Programma-overzicht

 • Algemene kennis over sensor toepassingen die nodig zijn voor elk type van specialisatie
 • Gespecialiseerde kennis met sensoren in de gezondheidszorg domein
 • Honours inhoud
 • Masterproef project (30 ECTS)

Algemene kennis over sensor toepassingen die nodig zijn voor elk type van specialisatie

 • Lineaire algebra (4 ECTS): wiskunde die nodig zijn voor de volgende modules.
 • Geavanceerde data-analyse (4 ECTS): het integreren van gegevens uit meerdere complexe sensoren en om deze gegevens correct te interpreteren
 • Modelling & simulatie (4 ECTS): theorie en instrumenten die nodig zijn om complexe systemen te modelleren en te analyseren en gesimuleerde data te representeren.
 • Data centric architecturen (4 ECTS): de architectonische vormgeving van sensorsystemen op het niveau van het systeem architecturen voor big data-applicaties en op het niveau van de digitale signaalverwerking (DSP).

Gespecialiseerde kennis met sensoren in de gezondheidszorg domein

 • Producten en diensten in de gezondheidszorg (4 ECTS): met behulp van echte cases om het volledige ontwerpproces van een gezondheidsgerelateerde sensor systeem te leren.
 • Sensor toepassingen in de gezondheidszorg (3 ECTS): verkenning van de sensor toepassingen in de biologie, technologie, diagnostiek en de toepassing in de gezondheidszorg omgevingen zoals het ziekenhuis en de thuiszorg.

Honours inhoud

 • Professionele vaardigheden (3 ECTS): leren om uit te blinken in de professionele veld door het ontwikkelen van essentiële professionele, niet-technische vaardigheden.
 • Research & ethiek (5 ECTS): het leren nodige onderzoek vaardigheden en het vermogen om te reflecteren op ethische kwesties.
 • Bijdrage van de Gemeenschap (1 ECTS): het vormen van een netwerk voor de studenten om hen te helpen specifieke problemen op te lossen in een multidisciplinaire setting.

Masterproef project (30 ECTS)

Een zes maanden onderzoek op het gebied van sensortechnologie en de gezondheid in de industrie, een onderzoeksinstituut of universiteit afdeling, wat resulteert in een masterproef.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Lees meer

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Lees Minder
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Meer Minder