Master programma in Fashion Marketing en Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u meer wilt weten over marketing en consumentengedrag met betrekking tot mode en textiel, dan is dit de opleiding voor u. Hier verwerf je fundamentele kennis in de textielwaardeketen en specialiseer je je in marketing en communicatie.

Deze opleiding biedt u de tools om marketing en consumentengedrag in textiel- en mode-processen te beheren. Je krijgt fundamentele kennis over het beheer van textielwaardeketens met een speciale focus op duurzaamheid.

De Zweedse school voor textiel is precies de juiste plek om mode te studeren. Hier vindt u goed uitgeruste laboratoria, innovatie en onderzoek op het gebied van technologie en ontwerp, vaak uitgevoerd in samenwerking met de industrie. Omdat de Borås-regio een textielregio is, zijn er goede mogelijkheden voor samenwerkingen, stages en afstudeerprojecten bij bedrijven in de buurt. De Zweedse School voor Textiel maakt deel uit van de University of Borås en alle programma's binnen textiel zijn hier te vinden, www. HB .se / nl / The-Swedish-School-of-Textiles /

Programmastructuur

De cursussen in het eerste jaar vertegenwoordigen de textielwaardeketen van idee tot ontwerp, via productie en distributie, naar de markt en de afhandeling van terugstromen.

In het tweede jaar ga je verder met textielmanagement, maar deze keer specialiseer je je in marketing en communicatie. Hier ligt de focus op verschillende perspectieven op communicatie en hoe een duurzame boodschap naar de consument te krijgen.

De cursussen hebben een sterke basis in huidig ​​onderzoek in textielbeheer met een focus op duurzaamheid in de textielwaardeketen, evenals onderzoek in aanverwante onderwerpen zoals bedrijfskunde en industriële economie aan de University of Borås .

Carriere vooruitzichten

Deze opleiding geeft je de voorbereiding op geavanceerde functies in de industrie en de academische wereld. Na je afstuderen ben je uitgerust met de tools om te werken in leidende posities in marketing, kwaliteit, productie of logistiek, of je kunt een ondernemer worden en een eigen bedrijf opzetten of doorgaan met studeren voor een doctoraat.

Toelatingseisen

Bachelordiploma (180 studiepunten) binnen Bedrijfskunde, Industriële Economie, Textieltechnologie, Textiel- of Modeontwerp, of gelijkwaardig. Verder moeten studenten kennis hebben van Engels equivalent aan Engels 6.

Selectie is gebaseerd op motivatiebrief en online interview.

Master diploma

  • Master of Science (120 credits) met een major in Managementspecialisatie Fashion Management and Marketing

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Borås has approximately 11 000 students and 730 employees. In collaboration with the public and private sectors, we conduct education and research of high international quality with ... Lees meer

The University of Borås has approximately 11 000 students and 730 employees. In collaboration with the public and private sectors, we conduct education and research of high international quality with great societal relevance. We are a modern university with a central campus in the centre of the city. The national and internationally known Swedish School of Textiles and Swedish School of Library and Information Science are a part of the University of Borås, both of which have educational programmes and research. Lees Minder