Master of User Experience Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MUXD is een Wellington ICT Graduate School-programma dat wordt afgeleverd door de School of Design aan de Victoria University of Wellington .

Ontwerp van gebruikerservaringen is een van de grootste groeiende ontwerpvelden die alle aspecten van gebruikerservaring behandelt, van het begrijpen van de identiteit van de gebruikers tot het creëren van de ontwerpen waarmee ze communiceren. Gebruikerservaring designers werken over digitale en fysieke media om de algehele ervaring van het ontwerp te verbeteren. Gebruikerservaringsontwerpers zijn bekwame onderzoekers, kritische en creatieve denkers, effectieve communicatoren en deskundige ontwerpbeoefenaars.

De Master of User Experience Design (MUXD) is een éénjarig, voltijds 180-punts masterprogramma. Het is bedoeld voor professionals uit het bedrijfsleven en / of pas afgestudeerden zonder een undergraduate kwalificatie in media-ontwerp, dat wil zeggen een conversiemaster.

De mate zal voortbouwen op de relevante vaardigheden die deze studenten hebben ontwikkeld tijdens hun professionele loopbaan en / of niet-gegradueerde universitaire studies, zoals probleemoplossing, kritisch denken en verbale en schriftelijke communicatie.

Het programma start elk jaar in juli.

Wie zou moeten solliciteren?

Deze kwalificatie is bedoeld voor pas afgestudeerden met niet-ontwerpgraden en / of professionals uit de industrie die willen deelnemen aan de vakgebieden Interaction Design (IX) of User Experience (UX) uit een andere discipline of beroep.

Aanvragers moeten een geschikte undergraduate-graad hebben met ten minste een B-gemiddelde, hoewel er ook aandacht kan worden besteed aan relevante werkervaring.

cursussen

Trimester One

  • User Experience Design Practicum

Trimester twee

  • Matauranga Design
  • Grafisch ontwerp
  • Ontwerp professionele praktijk
  • User Experience Design Practice

Trimester drie

  • Communicatie Ontwerp Praktijk
  • Web Design Practice
  • Informatie ontwerp praktijk
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder