Master of Taxation (MTax)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Schrijf u in voor het enige Master of Taxation (MTax) -programma in de regio - nu met twee programma-opties

Het Master of Taxation (MTax) -programma is een professionele graad van 30-36 studiepunten die is ontworpen om intensieve training te bieden aan individuen die van plan zijn het belastingveld te betreden en aan ervaren accountants en advocaten. Studenten kunnen zich inschrijven voor MTax Direct of het MTax-programma in de klas.

De School of Business Administration (CBA) School of Accountancy biedt het enige MTax-programma in de regio. Het programma biedt een raamwerk van conceptuele, technische en professionele kennis die studenten helpt de expertise te ontwikkelen die nodig is om veel aspecten van de belastingstructuur te onderzoeken en te begrijpen. Door een geïntegreerd curriculum met de nadruk op belastingconcepten, inhoudelijke kennis van federale en staatsbelasting, belastingonderzoek, communicatieve vaardigheden en belastingplanning, zullen studenten een vermogen ontwikkelen om belastingproblemen te identificeren en op te lossen.

Het curriculum van de Master of Taxation omvat een reeks basiscursussen, waarvan kan worden afgezien voor degenen die recent hebben gestudeerd in de vakgebieden of voor huidige, beoefende CPA's en vereiste belastingcursussen. Studenten die basiscursussen moeten volgen, moeten deze de zomer volgen voordat ze aan het MTax-programma beginnen.

Versneld BS / Master of Taxation Program

Het Accelerated BS Accounting / Master of Taxation-programma biedt UA undergraduate accounting student aan studenten de mogelijkheid om zowel de BS Accounting (BSA) als de Master of Taxation (MTax) graden in 150 semester credit-uren te behalen. Studenten die het programma voltooien, komen in aanmerking om deel te nemen aan het CPA-examen in de staat Ohio en vele andere staten. Naast een brede bachelordiploma in boekhouding, ontwikkelen Accelerated BSA / MTax-studenten inhoudelijke technische en professionele kennis die nodig is om te functioneren als belastingspecialisten in de Verenigde Staten.

Hoogtepunten van het MTax-programma

 • Voltooi het MTax-diploma in 21 maanden door één avond per week lessen te volgen gedurende het grootste deel van het programma, of in slechts 15 maanden in het online MTax Direct- programma. De lessen beginnen om 17:20 uur en eindigen om 22.50 uur. Een toelatingsexamen (GMAT) is niet vereist voor het beoefenen van CPA's of voor advocaten met minstens twee jaar ervaring.
 • Het curriculum omvat 24 studiepunten van verplichte belastingcursussen en 6 studiepunten van fiscale keuzevakken.
 • Lees meer over de rest van de klassikale vereisten van het MTax-programma .

MTax Foundation Courses (6 studiepunten)

Voor studenten met niet-zakelijke undergraduate-graden - zomersessies

Studenten zonder een boekhoudkundige of fiscale achtergrond moeten het programma in het zomersemester beginnen voordat ze aan het MTax-programma beginnen door zich in te schrijven voor een cursus financiële boekhouding en een basisbelasting om de vereiste achtergrond te krijgen om succesvol te zijn in het programma. We raden de zomer voor de start van het programma aan, zodat je het afstuderen niet uitstelt.

Internationale studententoepassingen

Het wordt aanbevolen dat internationale studenten een maand voorafgaand aan deze data een aanvraag indienen om tijd te geven voor toelating en I-20 visumverwerking. I-20-formulieren worden verwerkt door UA Immigration Services in het International Center, Buchtel Hall. Bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist door het produceren van een acceptabele TOEFL- of IELTS-score.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

De University of Akron George W. Daverio School of Accountancy biedt nu zijn belangrijkste belastingprogramma voor afgestudeerden vanaf het gemak van uw computer, tablet of mobiele apparaat. Kandidaten voor dit programma die het aanbevolen plan volgen, kunnen het MTax Direct-programma in slechts 15 maanden voltooien.

De MTax biedt inhoudelijke technische en professionele kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken als belastingprofessional. Hoewel het voornamelijk is ontworpen voor het uitoefenen van accountants en advocaten, zullen ook andere professionals die geïnteresseerd zijn in een fiscale specialisatie het programma waardevol vinden.

Met het MTax Direct-programma kunnen studenten buiten de campus zijn en deelnemen aan live lessen. In het geval dat een werkverplichting of zakenreis in strijd is met de live klasse, worden alle lessen geregistreerd voor latere beoordeling indien nodig.

Voordelen van het MTax Direct-programma

 • Gemak - interactief en live afgeleverd op een laptop of mobiel apparaat, met de mogelijkheid om opgenomen sessies op aanvraag te bekijken.
 • Deskundige instructeurs - zeer ervaren CPA's en advocaten met expertise op fiscaal gebied.
 • Praktische nadruk - praktijkgericht, met diepgaande kennis die onmiddellijk kan worden toegepast.
 • Reputatie - 30+ jaar reputatie voor uitmuntendheid bij werkgevers en afgestudeerden worden zeer gerekruteerd.
 • Flexibiliteit - past zich aan het schema van belastingprofessionals aan en kan worden aangepast aan een gespecialiseerd gebied.
 • Efficiënt - kan in slechts 15 maanden worden voltooid.

Toelating

Toelating tot MTax Direct vereist een undergraduate degree in accounting of een Juris Doctor (JD). Personen zonder een diploma in Accounting of JD kunnen in aanmerking komen voor toelating door met succes twee basiscursussen te voltooien (6200: 601 Financial Accounting en 6200: 627 Federal Taxation of 6200: 531 Business Entity Taxation) voordat ze tot het programma worden toegelaten. De School of Accountancy biedt die lessen online aan. JD-aanvragers zonder voorafgaande cursussen in belasting en boekhouding worden geadviseerd om deze cursussen te volgen vóór de start van de eerste termijn van het programma.

Advocaten en CPA's hebben geen GMAT-score nodig voor toelating. Andere aanvragers moeten een toereikende score behalen op de GMAT voor toelating. Aanvragers kunnen de GREAT vervangen door een GRE- of LSAT-score.

Lesrooster

Vanwege het verbeterde karakter van dit programma volgen de live sessies niet de traditionele semester-kalender van de universiteit, maar zijn ze gegroepeerd in vijf termijnen van 10 weken (waarbij het lente-belastingseizoen wordt vermeden). Elke klas komt één nacht per week bijeen van 18:00 - 21:30 uur

onderwijs

Het totale collegegeld voor het programma is $ 25.000, verdeeld in semesterbetalingen. Dit is exclusief collegegeld voor basiscursussen en boeken.

Start data

 • Herfst - augustus: 24-8-2020
 • Lente - januari: 1/11/2021
 • Zomerintersie en 8 week 1: 17-5-2021
 • Zomer 5 week 1 en 8 week 2: 6/7/2021
 • Zomer 5 week 2: 12-7-2021

OPMERKING: de zomer heeft meerdere voorwaarden: de meeste zomerklassen worden online aangeboden. Dus internationale studenten die in de zomer willen beginnen, kunnen die lessen online volgen voordat ze voor het najaarssemester naar de Verenigde Staten komen. De Amerikaanse ICE-vereisten verwachten dat internationale studenten in het eerste semester in de Verenigde Staten persoonlijke cursussen volgen die in de zomer niet bij UA kunnen worden gedaan.

Voeg hier toe: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Lees meer

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Lees Minder