Master of Sport Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSA-cursus is bedoeld voor personen met een hogere opleiding, leiderschapskwaliteiten en een ambitie om hun professionele expertise te ontwikkelen en een uitstekende carrière te maken in de sportadministratie.

Het belangrijkste doel van het programma is om een ​​nieuwe generatie effectieve sportmanagers te produceren met zowel strategische als operationele vaardigheden.

De MSA-cursus is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde universiteitsprofessoren en sportbeoefenaars uit de hele wereld en heeft een licentie verkregen van het Federaal Agentschap voor toezicht op het onderwijs en de wetenschap (licentie nr. 1734 van 18 december 2012).

riuIn 2017 heeft het invloedrijke Britse tijdschrift "SportBusiness International" de MSA-cursus op de tweede plaats gezet in alle Europese postacademische sportcursussen en de tiende beste cursus ter wereld in de ranglijst van de postgraduate sportcoursen 2017 - de enige uitgebreide gids voor universitaire sportmanagementcursussen.

PROGRAMMASTERKTE:

  • internationale faculteit met 19 experts van wereldklasse uit 10 landen;
  • locatie in de gaststad van de Olympische Winterspelen en Paralympics 2014;
  • integratie van theoretische kennis met praktische ervaring in het beheren van Olympische locaties;
  • mogelijkheden voor praktische toepassing van vaardigheden op de Olympische locaties;
  • een internationale groep studenten;
  • een unieke combinatie van Olympische sporten in de winter en de zomer.

De cursus is gebaseerd op de rijke diversiteit van de Olympische erfenis omgevormd tot een origineel en innovatief educatief product. Studenten studeren zowel algemene als sportspecifieke managementonderwerpen, waaronder de internationale zakelijke omgeving, sportdiplomatie, economische theorie, strategisch management, marketing, financiën en wettelijke regelgeving binnen de sportindustrie. Ze leren ook hoe politieke instellingen (overheden en andere overheidsinstanties) in de sportsector werken.

Professionele managementvaardigheden worden opgepoetst en ontwikkeld door het bestuderen van sportlogistiek, projectbeheer, risicobeheer, organisatie van evenementen, onderhandelingstechnieken en andere onderwerpen.

Het curriculum maakt gebruik van een breed scala aan moderne onderwijstechnologieën: lezingen en seminars, consultaties, workshops, casestudy's, interactieve lessen, cascade-training, praktische toepassing, masterclasses door sportberoemdheden en onderzoeksprojecten.

Het programma culmineert in een afgestudeerd kwalificatiedocument (scriptie).

Voertaal: Engels

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Autonomous Non-Profit Organisation Russian International Olympic University (RIOU) was established on 21 October 2009 under the Memorandum of Understanding between the International Olympic Commit ... Lees meer

The Autonomous Non-Profit Organisation Russian International Olympic University (RIOU) was established on 21 October 2009 under the Memorandum of Understanding between the International Olympic Committee (IOC), the Sochi 2014 Organising Committee and the Russian Olympic Committee, and under a decree of the Russian Federation No 774. Lees Minder
Moskou , Sochi + 1 Meer Minder