Master of Science in wetenschap, technologie en openbaar beleid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De MS-graad in Science, Technology en Public Policy stelt studenten in staat om te werken op het snijvlak van techniek, wetenschap, technologie en openbaar beleid. Het programma bouwt voort op de sterke punten van RIT als een technologische universiteit, waardoor studenten kunnen communiceren met faculteiten en onderzoekers die werken aan wetenschappelijke ontwikkelingen en technologische innovaties die nieuwe overwegingen van openbaar beleid aandrijven. De openbare beleidsmeester is interdisciplinair en haalt significant uit disciplines en cursussen in RIT. Het is gericht op het produceren van afgestudeerden die een belangrijke bijdrage zullen leveren in de private, publieke en non-profitsector.

Alle studenten in de MS-graad in wetenschap, technologie en openbaar beleid volgen een aantal kerncursussen van het beleid die de nadruk leggen op analyse, probleemoplossing en interdisciplinaire benaderingen. Studenten werken samen met een adviseur om keuzevakken te kiezen die hun beleidsstudies op een bepaald gebied richten, zoals milieubeleid, klimaatveranderingsbeleid, gezondheidszorgbeleid, STEM-onderwijsbeleid, telecommunicatiebeleid of energiebeleid. Typische studenten zijn onder meer studenten met een bèta- of ingenieursachtergrond die hun carrièremogelijkheden in overheids- of bedrijfsomgevingen willen verbreden, evenals mensen met een bachelordiploma in de vrije kunsten (bijv. Economie) die geïnteresseerd zijn in wetenschap, technologie en beleidskwesties. Voltijdstudenten kunnen het programma doorgaans binnen een tot twee jaar afmaken. Het programma is er trots op een-op-een met studenten samen te werken om ervoor te zorgen dat hun onderwijsbehoeften en academische doelen worden bereikt.

Plan van studie

Het programma vereist minimaal 30 credit-uren en bestaat uit vijf verplichte hoofdvakken, drie keuzevakken en de afronding van een scriptie of een uitgebreid examen. Met de scriptieoptie kunnen studenten met een facultaire adviseur samenwerken aan een onafhankelijk onderzoeksproject op hun interessegebied.

keuzevakken

Studenten kiezen drie keuzevakken op basis van hun interesses en carrièredoelen. Cursussen kunnen worden aangeboden in verschillende hogescholen in de hele universiteit, waaronder de hogescholen van het bedrijfsleven, engineering, engineering en wetenschap. De selectie van de cursussen wordt samen met een facultaire adviseur voltooid en heeft meestal tot doel een gespecialiseerd interessegebied voor de student te ontwikkelen (bijv. Biotechnologiebeleid, milieubeleid, energiebeleid, communicatiebeleid, enz.).

Industries

 • Management consulting
 • Hoger onderwijs
 • Politiek
 • Non-profit

leerplan

Wetenschap, technologie en openbaar beleid, MS-graad, typische cursussequentie

Eerste jaar

 • Publicatie van PUBL-700 in openbaar beleid
 • PUBL-701 Graduate Policy Analysis
 • STSO-710 Graduate Science and Technology Policy Seminar
 • PUBL-702 Gediplomeerde besluitvormingsanalyse
 • PUBL-703 Evaluatie en onderzoeksontwerp
 • Graduate keuzevakken

Kies een van de volgende:

 • PUBL-790 Scriptie over openbaar beleid
 • PUBL-798 Uitgebreid examen plus 2 keuzevakken voor afgestudeerden

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma op het gebied van wetenschap, technologie en openbaar beleid, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (of equivalent) hebben.
 • De cursus hebben voltooid in calculus en statistieken. Studenten moeten mogelijk een cursus gegevensanalyse of statistiek volgen en een inleidende calculuscursus volgen, als ze niet eerder zijn gevolgd.
 • Verstuur scores van de GRE.
 • Dien twee schrijfstalen in, waarvan er één een verklaring van belangstelling moet zijn.
 • Dien twee aanbevelingsbrieven in uit academische of professionele bronnen.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 88 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 6,5 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder