Master of Science in water- en milieutechniek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Zorgen voor een duurzame en functionerende samenleving? Dan is de masteropleiding Water & Environmental Engineering iets voor jou!

Water- en milieutechniek zijn in wezen bedoeld om de wereld te laten werken. Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel en energie kijken we naar praktische manieren om onze samenleving op een duurzame manier te ontwikkelen.

Bestudeer doelstellingen

De masteropleiding Water and Environmental Engineering combineert een sterke technische basis met een goed begrip van bredere sociale contexten om toekomstige veranderaars op te leiden. De nadruk in het programma ligt op watergerelateerde aspecten, inclusief hun relatie tot het milieu.

Het programma combineert interactieve studiemethoden met onderwijs van hoge kwaliteit om afgestudeerden op te leiden met een verscheidenheid aan vaardigheden die aansluiten bij de uitdagingen van de toekomstige samenleving. Afgestudeerden in Water- en Milieutechniek hebben:

 • Multidisciplinaire reeks vaardigheden. Onze masteropleiding brengt het beste van water- en milieutechniek samen en biedt een brede kijk op het vakgebied. Ons onderwijs combineert theorie met praktijk, inclusief hands-on computationeel werk, casestudy's en projectwerk. We werken samen met andere masterprogramma's aan de Aalto University en moedigen je aan om voor studentenuitwisseling te gaan om je inzichten en vaardigheden te diversifiëren.
 • Eigen specialisatie in ons vakgebied. Ons programma is studentgericht en stelt u in staat uw eigen specialisatie te creëren. Het vakgebied is divers en je hebt veel mogelijkheden om je gewenste carrière na te streven. Je kunt je eigen studietraject ontwerpen om ervoor te zorgen dat je dingen bestudeert waar je een passie voor hebt. Ons persoonlijk portfolioproces helpt u om uw sterke punten en interesses te herkennen met behulp van uw mentor en uw collega's.
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden. Onze interactieve en gediversifieerde studiemethoden bereiden je voor om enkele van de belangrijkste problemen met betrekking tot de duurzame samenleving op te lossen. Deze problemen worden tijdens de studies geïdentificeerd, waardoor onze afgestudeerden in staat zijn echte problemen op het werk op te lossen.
 • Duurzame aanpak. Het uiteindelijke doel van ons programma is te zorgen voor een duurzame en functionerende samenleving. We zijn gepassioneerd en gemotiveerd in wat we doen en we zijn er trots op experts te zijn op het gebied van water en milieu. We richten ons op wat ingenieurs doen: theorie toepassen in de praktijk om uitdagingen op te lossen die cruciaal zijn voor onze samenleving. Ons programma voorziet u van de vaardigheden, kennis en professionele identiteit die voor deze taak vereist zijn.

Taal van instructie

De instructietaal is Engels.

Collegegeld

Het collegegeld is € 15.000 voor niet-EU / EER-studenten per academiejaar. Meer informatie op de pagina Beurzen en collegegeld ( Aalto .fi).

Inhoud van de studies

Het hoofdprogramma van het programma is water- en milieutechniek, met de nadruk op water. Grote onderzoeken zijn onderverdeeld in drie thema's, die overeenkomen met de belangrijkste onderzoeksthema's van de Water and Environmental Engineering Research Group: Water Resources Management, Water & Wastewater Engineering en Water & Development.

Elk thema heeft zijn eigen thematische en methodologische aandachtspunten, en je kunt cursussen van verschillende thema's combineren in je belangrijkste studies.

Structuur van studies

De WAT-masteropleiding bestaat uit 120 studiepunten (ECTS), inclusief de volgende onderdelen:

 • Major (60 studiepunten), inclusief 15 studiepunten gemeenschappelijke cursussen en 45 studiepunten voortgezette cursussen
 • Keuzevakken (30 studiepunten): je kunt vrijwel elke combinatie van vakken kiezen die je studies ondersteunt en bij je interesses past
 • Master's Thesis (30 studiepunten): een zelfstandig uitgevoerd onderzoek door de student.

De structuur van het programma is zo ontworpen dat je je algemene en geavanceerde studies in het eerste jaar kunt voltooien. Dit verlaat je tweede jaar voor keuzevakken en de masterproef. Het maakt het ook gemakkelijk om in het tweede jaar voor studentenuitwisseling te gaan. Als alternatief kunt u uw expertise verder opbouwen door meer van onze geavanceerde cursussen als keuzevakken te volgen.

internationalisering

Onze studenten worden aangemoedigd om een semester in het buitenland door te brengen, aangezien de structuur van de studies is ontworpen om een uitwisselingssemester mogelijk te maken aan een van de internationale partneruniversiteiten van Aalto University . We hebben sterke banden met veel internationale universiteiten door samenwerking in onderzoeksprojecten. We heten internationale studenten van harte welkom in ons programma.

Carrièremogelijkheden

De masteropleiding Water en Milieu bereidt afgestudeerden voor op verschillende carrières.

Veel van onze studenten werken al tijdens hun studie samen met bedrijven en experts uit het vakgebied, aangezien we door ons onderzoek en onderwijs goede connecties hebben met zowel de publieke als de private sector.

Onze afgestudeerden werken in tal van functies, zoals planners, technische experts en managers, en hebben ook goede mogelijkheden om door te groeien in hun carrière. Als experts op het gebied van water- en milieutechniek hebben onze afgestudeerden goede kansen om maatschappelijke veranderingen teweeg te brengen, duurzaamheid te bevorderen en door hun werk enkele van de meest essentiële functies van de samenleving te waarborgen. Werkgevers van onze afgestudeerden zijn divers, waaronder de particuliere sector, de publieke sector, het maatschappelijk middenveld en de academische wereld.

Programmaspecifieke toelatingseisen

Aalto University studentenelectieproces van Aalto University is concurrerend en op papier gebaseerd. Aanvragen die voldoen aan de subsidiabiliteitscontrole (administratieve evaluatie) uitgevoerd door Aalto University Admissions Services, gaan verder naar de opleidingsspecifieke academische evaluatie van de school.

Als criterium voor een academische evaluatie in 2021 worden gebruikt:

Academische prestatie

 • Wat wordt geëvalueerd: cijfers van de vorige graad / CGPA
 • Toelatingseisen: Cijfers moeten voornamelijk zeer goed of uitstekend zijn
 • Geëvalueerde documenten: transcript of records
 • Criticality: kritiek

Relevantie van eerdere onderzoeken

 • Wat wordt geëvalueerd: Inhoud en kwantiteit in relatie tot de toegepaste studiekeuzespecifieke eisen
 • Wat we zoeken in een sollicitant: Inhoud past heel goed of uitstekend bij de studieoptie
 • Geëvalueerde documenten: Transcript (en) van records, getuigschrift (en)
 • Criticality: kritiek

Erkenning en kwaliteit van een instelling

 • Wat wordt geëvalueerd: Erkenning en kwaliteit van de vorige instelling van de aanvrager
 • Toelatingseisen: Erkend voor een hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek
 • Methode om competentie aan te tonen: internationale en nationale ranglijsten van instellingen voor hoger onderwijs
 • Criticality: niet kritisch

Geschiktheid

 • Wat wordt geëvalueerd: de verdere toepasbaarheid van de aanvrager op de studieoptie, motivatie en inzet voor studies
 • Wat we zoeken in een aanvrager: De expertise van de aanvrager is duidelijk verbonden met de studiemogelijkheid.
 • Geëvalueerde documenten: motivatiebrief
 • Criticality: niet kritisch

Andere competentiegebieden

 • Wat wordt geëvalueerd: werkervaring en andere verworven expertise, evenals andere relevante prestaties zoals publicaties en niet-formeel onderwijs
 • Wat we zoeken in een aanvrager: De expertise van de aanvrager is goed geschikt voor de studieoptie
 • Geëvalueerde documenten: Curriculum vitae, andere mogelijk relevante documenten
 • Criticality: niet kritisch
 

Het vakgebied water- en milieutechniek is divers, en daarom verwelkomen we studenten met verschillende achtergronden in ons programma. Als technische masteropleiding verwachten we van onze studenten dat ze vaardig zijn in wiskunde en natuurkunde. Een technische achtergrond is echter geen voorwaarde om te solliciteren.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Lees meer

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Lees Minder
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Meer Minder