Master of Science in voedselsystemen

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het vlaggenschip Master in Food Systems-programma is het unieke aanbod van EIT Food om toptalent voor de voedingssector te ontwikkelen. Het programma is gebaseerd op een combinatie van essentiële vaardigheden om effectieve vernieuwers en ondernemers in de foodsector worden samen met de belangrijkste technische vaardigheden die zijn afgestemd op de individuele carrière Pathway voor elke student.

De aanpak van het programma is uniek in de manier waarop studenten studeren kunnen kiezen Pathways uit een breed scala van profielen op verschillende Europese universiteiten om hun loopbaan ambities aan te passen.

De geïntegreerde Master in Food Systems zal een nieuwe generatie toptalent uitrusten met de vaardigheden, competenties en kennis om innovators en ondernemers in de Food-sector te worden. De masteropleiding biedt een best in class, innovatief onderwijsprogramma dat een aantal uitdagingen in de sector overwint - de samenwerking van de industrie bij de ontwikkeling en uitvoering van het programma zorgt ervoor dat essentiële inzetbaarheidscriteria worden veiliggesteld en studenten toegang hebben tot middelen en inzichten van industriële partners en ondernemende ondernemingen. Met geografische en organisatorische mobiliteit als kernelement, studeren studenten aan drie verschillende universiteiten en worden ze blootgesteld aan een reeks organisatorische instellingen om hun kennis van de voedingssector te vergroten. Duurzaamheid is ingebouwd door middel van systeemdenken om huidige en toekomstige uitdagingen bloot te leggen en om zeer creatieve oplossingen te inspireren.

Voor de eerste instroom van studenten in het najaar van 2020 zullen vijf academische partners (Universiteit van Hohenheim, Universiteit van Turijn, Universiteit van Warschau, Autonome Universiteit van Madrid en Universiteit van Reading) individueel geprofileerde semestersporen aanbieden.

Een aantal vrijstellingen van deelnamevergoeding is beschikbaar voor studenten.

Doel van de cursus

Het programma "Master in Food Systems" ( MFS ) is een geïntegreerd graduaatprogramma georganiseerd door academische instellingen en industriële partners uit het pan-Europese partnernetwerk van EIT Food. Het doel is om studenten voor te bereiden op een toekomstige transformatie van het voedselsysteem en het vergroten van het concurrentievermogen van hun toekomstige werkgevers. Het MFS- programma bevordert een grondige kennis van het voedselsysteem als een geïntegreerde waardeketen door studenten de mogelijkheid te bieden om achtereenvolgens te studeren aan drie academische instellingen die duidelijk verschillende semesterblokken bieden, die elk gericht zijn op specifieke gebieden van het voedselsysteem. Dit gaat gepaard met een door partners begeleid project / thesiswerk en niet-academische activiteiten aangeboden door industriële partners.

De zes deelnemende universiteiten hebben verschillende, diepgaande blokken ontwikkeld die betrekking hebben op specifieke delen van het voedselsysteem. Door het combineren van drie van deze blokken of tracks, krijgen studenten een geïntegreerde kennis van het voedselsysteem via verschillende sporencombinaties (bijv. Primaire productie voedselverwerking, consumentenwetenschappen of digitalisering van de logistiek van voedselproductie). Daarnaast zorgen pan-Europese activiteiten op industriële partnersites voor binding van het internationale cohort en faciliteren zij de oprichting van een internationaal alumni-netwerk, met alumni-activiteiten aangeboden door EIT Food. Het programma zal een klasse studenten creëren die het voedselsysteem volledig omvat, waarbij afgestudeerden een holistische systeemtype kennis en vaardigheden hebben, die tegelijkertijd selectieve kennis binnen het voedselsysteem verschaffen door in staat te zijn hun bepaald Master-programma.

Voor wie

Het programma richt zich op een elitegroep van studenten uit de hele EU die eerder een graad in een verwante discipline heeft behaald, maar een verscheidenheid aan disciplinaire achtergronden biedt. Met gepersonaliseerde studieplannen zorgt het voor een unieke integratie van verschillende aspecten van het voedselsysteem en wordt het een nieuw ras van voedingsondernemers.

De MFS trekt uitstekende studenten met een breed scala van verschillende academische achtergronden naar de voedingssector om de overdracht van geavanceerde kennis uit andere disciplines te bevorderen. Van studenten wordt verwacht dat ze creatieve leiders en teambouwers worden die in staat zijn om onderscheidende standpunten samen met nieuwe oplossingen voor morgen consumenten en burgers te brengen. Het programma zal dit bereiken door studenten toe te staan een "leerzame en experimentele" reis te maken door het partnernetwerk van EIT Food.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As a Knowledge and Innovation Community (KIC) of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), EIT Food connects partners from leading businesses, universities, research centres and insti ... Lees meer

As a Knowledge and Innovation Community (KIC) of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), EIT Food connects partners from leading businesses, universities, research centres and institutes across 13 countries in Europe and from the entire food value chain. Lees Minder
Leuven , Warschau , Stuttgart , Turijn , Lezing , Belfast , Madrid + 6 Meer Minder