Master of Science in toerisme en duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ben je geïnteresseerd in toerisme en duurzame ontwikkeling? Wilt u uw kennis van toeristische evaluatie en planning verdiepen vanuit het perspectief van duurzaamheid?

Het programma leidt tot een 2-jarige master in Toerisme Studies en biedt een grondige kennis van sociale, culturele, economische en milieuaspecten van toerisme. Met een consistente focus op duurzaamheid, biedt het vaardigheden in het analyseren, plannen en evalueren van toerisme en aan toerisme gerelateerde fenomenen op lokale, wereldwijde en planetaire schaal. Het programma biedt aanzienlijke mogelijkheden voor individuele keuzes en specialisaties, waaronder praktijkgerelateerde projecten binnen het toerisme, evenals de scriptie. Het biedt ook de set vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek, weerspiegeld in de onderzoeksgebaseerde scriptie.

Professor Stefan Gössling en professor Michael Hall, twee toonaangevende toeristische wetenschappers en onderzoekers, zijn actief betrokken bij het programma.

Toelatingseisen

Algemene toelatingseisen voor studies in de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor in toerismestudies of in een ander hoofdvak van de sociale wetenschappen of gelijkwaardig.
  • Engels B / 6 of gelijkwaardig.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

In de grote toeristische sector is er een groeiende behoefte aan gekwalificeerde expertise in het evalueren, analyseren en plannen van toerisme en aan toerisme gerelateerde activiteiten vanuit een duurzaamheidsperspectief. Het programma biedt deze vaardigheden en bereidt studenten voor op geavanceerde banen in zowel de private als de publieke sector.

Mate

Master of Science (120 credits) met specialisatie in duurzaamheid.

Het hoofdvak van studie: Toerisme Studies. Opties voor een graad van 60 jaar (60 studiepunten) bestaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder