Master of Science in toegepaste gedragsanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master of Science-programma in Applied Behavior Analysis is het eerste in zijn soort in de Golfregio en heeft tot doel specialisten in de toegepaste gedragsanalyse voor te bereiden op mensen met speciale behoeften. Het programma richt zich op klinische en educatieve toepassingen voor gedragsgedragsanalyse en biedt een intensieve trainingservaring om de toepassing van gedragsanalysesprincipes door studenten te versterken en te verbeteren. En biedt mogelijkheden voor het nieuwste onderzoek naar gedragsanalyse.

Programmabericht

Voorbereiden van afgestudeerden en wetenschappers die zich inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven door het bieden van het hoogste niveau van gedragsanalysediensten en het stimuleren van radicale veranderingen in analyse van toegepast gedrag in Saoedi-Arabië.

Master of Science in Gedragsgedragsanalyse aan de Dar Al Hekma University

  • Eerste Master Master Master in Gedragsgedrag Analyse.
  • Alle cursusnormen en praktijkervaring zijn in overeenstemming met de BACB-vereisten voor de BCBA® Certified Behavior Analyst.
  • Faculteitslid en programmadirecteur is de eerste en enige Saoedi-Arabië met een doctoraat in gedragsgedragsanalyse (ABA) en is geaccrediteerd als BCBA-D.
  • Richt zich op klinische en educatieve toepassingen voor de analyse van toegepast gedrag.
  • Biedt een intensieve trainingservaring om de toepassing door studenten van principes van analyse van toegepast gedrag in klinische en educatieve omgevingen te versterken en te verbeteren.
  • Biedt kansen voor het nieuwste onderzoek naar analyse van toegepast gedrag.

Carrièremogelijkheden of loopbaanperspectieven

  • Gecertificeerde gedragsanalysespecialist
  • Consultant in gedragsanalyse
  • Ontwikkelaar en supervisor van Applied Behavior Analysis-programma's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Lees meer

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Lees Minder