Master of Science in stedelijke bosbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master of Science Graduate Program in Urban Forestry werd opgericht in het najaar van 1998. De missie van het graduate programma is om afgestudeerde studenten een curriculum te bieden dat gedegen academische training en ervaringsgerichte leeractiviteiten biedt voor professionele carrièreposities bij overheidsinstanties, onderzoeksorganisaties, en particuliere bedrijven. Het programma maakt gebruik van een interdisciplinaire benadering van totale kwaliteitsmanagement om studenten op te leiden, zodat ze uiteindelijk kritieke problemen en zorgen in de wetenschap en het beheer van stedelijke bosbouw en natuurlijke hulpbronnen kunnen aanpakken. Elke student volgt een voorgeschreven programma van natuurlijk werk en voert een scriptieonderzoek of sluitstukproject uit dat is toegesneden op opkomende problemen of problemen in stadsbosbouw.

De algemene doelstellingen van het programma voor stadsbosbeheer zijn:

  • Het vermogen van de student ontwikkelen om relevante kennis en vaardigheden in stedelijke bosbouw en aanverwante disciplines te synthetiseren voor degelijke stedelijke bosbouwpraktijken.
  • Voortgezette opleiding in stadsbosbeheer uitbreiden tot leraren op middelbare scholen voor de bevordering van de kunst en wetenschap van stadsbosbeheer en natuurlijke hulpbronnen.
  • Het bieden van de nieuwste technologie en training aan boomzorgprofessionals om de stedelijke omgeving te behouden en te beschermen.
  • Om studenten academisch voor te bereiden op een studie op doctoraal niveau aan verschillende universiteiten in het land.
  • Samenwerkingsinspanningen initiëren en ondersteunen met verschillende overheids-, publieke en private organisaties en organisaties om problemen en zorgen in stadsbosbeheer aan te pakken en om de gezondheid van stadsbossen en het behoud van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen.
  • Onderzoek uitvoeren gericht op het aanpakken van problemen met natuurlijke hulpbronnen in een stedelijke omgeving.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Southern University views diversity as vital to the health of any educational enterprise. To support this philosophy, the University takes affirmative steps to maintain a multicultural faculty, staff ... Lees meer

Southern University views diversity as vital to the health of any educational enterprise. To support this philosophy, the University takes affirmative steps to maintain a multicultural faculty, staff and student body. The diversity is achieved principally through assertive recruitment efforts and through multifaceted international programs. Lees Minder