Master of Science in sociale media en webtechnologieën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van tools en diensten voor sociale media met behulp van web- en mobiele technologieën.

Dit masterprogramma biedt een evenwichtige combinatie van theoretische perspectieven en toegepaste kennis. In het bijzonder biedt het een diepgaand inzicht in online communities en de technische omgevingen waarin ze samenwerken. Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van innovatieve oplossingen en tools die gebruik maken van de web- en mobiele technologieën om deze gemeenschappen te ondersteunen.

Het programma bestaat uit een aantal algemene cursussen op het gebied van mediatechnologie, gecombineerd met gespecialiseerde cursussen die de nieuwste onderwerpen en de nieuwste kennis binnen sociale media en webtechnologieën onderzoeken. Deze cursussen behandelen gebieden zoals webtechnologieën, ontwerp en interactie, sociale media en IT-activiteiten. Het programma is zeer geschikt voor diegenen onder u die een basiskennis hebben van en praktische vaardigheden hebben in het werken met basiswebtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript (en misschien ook server-side technieken zoals PHP, Python, ASP.NET of Ruby), en proberen die vaardigheden naar een meer geavanceerd niveau te tillen met speciale belangstelling voor sociale media.

Met de expertise en vaardigheden die u verwerft, kunt u technische, organisatorische en ontwerpaspecten identificeren, beheren en oplossen met betrekking tot de wereldwijde digitale media- en internetmarkt. Bovendien biedt het programma een solide academische basis voor postdoctorale studies door gevestigde onderzoeksmethoden en -praktijken in alle cursussen te implementeren. Tijdens het laatste semester schrijf je een masterproef.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in mediatechnologie, informatica, informatica of soortgelijke gebieden (ten minste 15 studiepunten moeten in programmeergerelateerde cursussen zijn).
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het syllabus op de campus.

Klik hier voor het syllabus voor het afstandsprogramma.

Carrière

Na afronding van het programma, kunt u werken op posities zoals webontwikkelaar, interactie-ontwerper, IT-strateeg of nieuwe media-editor bij verschillende bedrijven of bij grote internationale bedrijven. U kunt ook doorgaan met onderzoek dat leidt naar een doctoraat.

Mate

Master of Science (twee jaar) met een specialisatie in Social Media en Web Technologies. Hoofdvak: mediatechnologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder