Master of Science in productontwikkeling

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De Master of Science in productontwikkeling is een leiderschapsprogramma voor ervaren ingenieurs en technische specialisten die streven naar posities op hoog niveau die verband houden met productinnovatie. Het programma integreert zakelijke en technische managementcursussen en levert ze online of op de campus waar studenten blijven werken terwijl ze lessen volgen.

Nieuwe producten en diensten vormen de levensader van de moderne hightechbedrijven en bedrijven hebben meer technisch onderlegde leiders nodig om de motor voor bedrijfsgroei te stimuleren. De MS in productontwikkeling integreert zakelijke en technische cursussen die consistent zijn met cross-functionele, end-to-end productontwikkeling, en het systeemperspectief is cruciaal voor het bedenken, creëren, lanceren en ondersteunen van de complexe productportfolio's van vandaag. Deelnemers verwerven de basisvaardigheden en het strategische perspectief die nodig zijn om toekomstige leiders en senior managers te worden die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van bedrijfsgroei door middel van nieuwe producten en diensten. Kortom, het productontwikkelingsprogramma bereidt de huidige technische experts voor op succesvolle carrières als projectleiders en technisch gefundeerde senior managers van hun ondernemingen.

Om op de hoogte te blijven, werd het programma ontworpen door academische en industriële leiders om formeel onderwijs te integreren met state-of-the-art onderzoek en best practices uit de industrie. Het omvat een capstone-project dat een jaar duurt en een aanzienlijk rendement oplevert voor sponsororganisaties. Keuzevakken en het sluitstukproject bieden flexibiliteit om de inhoud van het programma aan te passen aan specifieke leerdoelen van studenten en sponsororganisaties. Het programma wordt volledig online aangeboden of als een mix van online en op de campus cursussen. Studenten kunnen elke termijn beginnen (herfst, lente, zomer) en cursussen in hun eigen tempo voltooien.

sponsoring

De meeste studenten worden gesponsord door een werkgever die zich inzet voor het verbeteren van leiderschapscapaciteiten in productontwikkeling. Sponsoring omvat financiële steun en een verbintenis om met de student te werken om duidelijke verwachtingen te scheppen en een goed geformuleerd loopbaanontwikkelingsplan dat voortbouwt op het programma. Kandidaten zijn welkom om zichzelf te sponsoren.

leerplan

Productontwikkeling, MS-graad

 • ISEE-781 Excellence in ontwikkeling van nieuwe producten
 • ISEE-771 Engineering van systemen I
 • ISEE-772 Engineering van systemen II
 • ISEE-751 Beslissing en risico-batenanalyse
 • Kies een van de volgende:
  • ISEE-750 Systems and Project Management (zomer)
  • BUSI-710 Projectbeheer
 • ACCT-603 Boekhouding voor beslissers (zomer)
 • MKTG-761 Marketingconcepten en commercialisatie
 • DECS-743 Operaties en supply chain management
 • ISEE-798 MPD Capstone II
 • Engineering of Business Elective

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma bij productontwikkeling, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatdiploma (of gelijkwaardig) in engineering (of een gerelateerd wetenschappelijk of technisch veld).
 • Heb een minimum cumulatief cijfer van gemiddeld 3,0.
 • Heb minimaal twee jaar ervaring in productontwikkeling of een gerelateerde zakelijke omgeving.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Dien een professionele aanbeveling in.
 • Dien een huidig CV in.

Uitzonderingen kunnen van geval tot geval worden overwogen. Er is geen graduaat toelatingsexamen vereist, hoewel kandidaten welkom zijn om hun aanvraag te ondersteunen met resultaten van de Graduate Management Admission Test (GMAT) of het Graduate Record Exam (GRE).

Aanvragen worden op voortschrijdende basis geaccepteerd en studenten kunnen het programma in elk semester beginnen.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder