Master of Science in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Overzicht

De MS-graad in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen richt zich op het ondernemings- en innovatieproces, waardoor uitvindingen of creatieve nieuwe ideeën op de markt worden gebracht. Afgestudeerden bereiken een unieke combinatie van technische en zakelijke expertise die met name relevant is voor startende ondernemingen of professionals die startups voor kleine bedrijven ondersteunen.

Plan van studie

Het programma vereist dat studenten 30 studiepunten voltooien bestaande uit zes verplichte kerncursussen die bedoeld zijn om de kennis van een student over boekhouding, gedrag en leiderschap van organisaties, technologiemanagement, ondernemerschap, marketing en productcommercialisering te vergroten; twee innovatiecursussen die de kennis van de student over het beheer van het innovatieproces vergroten; en twee keuzevakken die studenten extra achtergrondinformatie bieden over interessegebieden.

Internationale studenten: F-1 OPT STEM 17-maand werkuitbreiding

Internationale studenten die de MS ontvangen voor ondernemerschap en innovatief ondernemerschap, komen in aanmerking om een 17 maanden durende werkuitbreiding aan te vragen voor hun OPT-periode (Optionele Praktische Training). Deze uitbreiding houdt in dat studenten in aanmerking komen voor maximaal tweeënhalf jaar werken in de Verenigde Staten.

De extensie is exclusief voor in aanmerking komende STEM-programma's (science, technology, engineering of math). Het programma MS in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen komt in aanmerking voor een F-1 OPT STEM-extensie, onder de CIP-code 27.0305-Financiële Wiskunde in de 2012 STEM-Aangewezen Programmalijst gepubliceerd door het Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement (ICE) -kantoor. Ga voor meer informatie naar de webpagina's van de US Citizenship and Immigration Services (USCIS): F-1 OPT-vereisten en vragen en antwoorden: uitbreiding van het optionele praktische trainingsprogramma voor gekwalificeerde studenten.

Industries

 • Elektronische en computerhardware
 • Dieren en dieren in het wild
 • Consumer Packaged Goods
 • Winkels

leerplan

Ondernemerschap en innovatieve ondernemingen, MS-graad, typische cursussequentie

 • MGMT-755 Onderhandelingen
 • MGMT-730 Technologisch ondernemerschap
 • MGMT-720 Ondernemerschap en New Venture Creation
 • FINC-605 Financiering van nieuwe ondernemingen
 • MGMT-765Applied Venture Creation *
 • Graduate Electives †
 • Programma keuzevakken

* Studenten die voor Applied Venture Creation (MGMT-765) zijn ingeschreven, mogen in de cursus aan hun eigen project werken of werken samen aan een project in samenwerking met Venture Creations, RIT's business incubator.
† Graduate keuzevakken die aan het RIT worden afgenomen, kunnen cursussen zijn buiten het Saunders College.

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma op het gebied van ondernemerschap en innovatieve ondernemingen, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Een minimale cumulatieve GPA van 3,25 hebben om afstand te doen van het GMAT-vereiste *.
 • Lever scores in van GMAT of GRE (voorkeur van GMAT). Scores mogen niet ouder zijn dan vijf jaar.
 • Dien een essay in op basis van een van de volgende onderwerpen: (1) beschrijf een ethisch dilemma waarmee u te maken kreeg en hoe u het hebt opgelost; (2) leg uit wat je hebt geleerd van een management-, leiderschaps- of teamervaring die niet volledig succesvol was; of (3) beschrijf uw grootste professionele prestatie en hoe u waarde toevoegt aan uw organisatie. Het essay moet worden getypt, dubbele regelafstand en twee pagina's lang zijn.
 • Dien een huidig cv of curriculum vitae in.

* Van de GMAT kan worden afgezien als een aanvrager een GPA heeft van 3,25 of hoger, of als hij bewijs van professionele werkervaring van zes of meer jaar kan voorleggen. Studenten die geen GMAT, GRE of een van de twee ontheffingvereisten kunnen indienen, kunnen van geval tot geval worden toegelaten voor toelating.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Met meer dan 80 afstudeerprogramma's in goedbetaalde, veelgevraagde velden en beurzen, assistentschappen en fellowships beschikbaar, nodigen we je uit om RIT nader te bekijken. Laat u niet misleid ... Lees meer

Met meer dan 80 afstudeerprogramma's in goedbetaalde, veelgevraagde velden en beurzen, assistentschappen en fellowships beschikbaar, nodigen we je uit om RIT nader te bekijken. Laat u niet misleiden door het woord 'technologie' in onze naam. Bij RIT ontdek je enerzijds een universiteit van kunstenaars en ontwerpers, en anderzijds wetenschappers, ingenieurs en bedrijfsleiders - een botsing van het rechter- en het linkerbrein. Lees Minder