Master of Science in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De MS-graad in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen richt zich op het ondernemings- en innovatieproces, waardoor uitvindingen of creatieve nieuwe ideeën op de markt worden gebracht. Afgestudeerden bereiken een unieke combinatie van technische en zakelijke expertise die met name relevant is voor startende ondernemingen of professionals die startups voor kleine bedrijven ondersteunen.

Plan van studie

Het programma vereist dat studenten 30 studiepunten voltooien bestaande uit zes verplichte kerncursussen die bedoeld zijn om de kennis van een student over boekhouding, gedrag en leiderschap van organisaties, technologiemanagement, ondernemerschap, marketing en productcommercialisering te vergroten; twee innovatiecursussen die de kennis van de student over het beheer van het innovatieproces vergroten; en twee keuzevakken die studenten extra achtergrondinformatie bieden over interessegebieden.

Internationale studenten: F-1 OPT STEM 17-maand werkuitbreiding

Internationale studenten die de MS ontvangen voor ondernemerschap en innovatief ondernemerschap, komen in aanmerking om een 17 maanden durende werkuitbreiding aan te vragen voor hun OPT-periode (Optionele Praktische Training). Deze uitbreiding houdt in dat studenten in aanmerking komen voor maximaal tweeënhalf jaar werken in de Verenigde Staten.

De extensie is exclusief voor kwalificerende STEM-programma's (wetenschap, technologie, engineering of wiskunde). Het programma MS in ondernemerschap en innovatieve ondernemingen komt in aanmerking voor een F-1 OPT STEM-extensie, onder de CIP-code 27.0305-Financial Mathematics in de STEM-Designated Degree Program List 2012, gepubliceerd door het US Immigration and Customs Enforcement (ICE) -kantoor. Ga voor meer informatie naar de webpagina's van US Citizenship and Immigration Services (USCIS): Understanding F-1 OPT Requirements and Questions and Answers: Extension of Optional Practical Training Program for Qualified Students.

Industries

 • Elektronische en computerhardware
 • Dieren en dieren in het wild
 • Consumer Packaged Goods
 • Winkels

leerplan

Ondernemerschap en innovatieve ondernemingen, MS-graad, typische cursussequentie

 • MGMT-755 Onderhandelingen
 • MGMT-730 Technologisch ondernemerschap
 • MGMT-720 Ondernemerschap en New Venture Creation
 • FINC-605 Financiering van nieuwe ondernemingen
 • MGMT-765Applied Venture Creation *
 • Graduate Electives †
 • Programma keuzevakken

* Studenten die voor Applied Venture Creation (MGMT-765) zijn ingeschreven, mogen in de cursus aan hun eigen project werken of werken samen aan een project in samenwerking met Venture Creations, RIT's business incubator.
† Graduate keuzevakken die aan het RIT worden afgenomen, kunnen cursussen zijn buiten het Saunders College.

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma op het gebied van ondernemerschap en innovatieve ondernemingen, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Beschikken over een minimale cumulatieve GPA van 3,25 om de GMAT-vereiste kwijt te schelden *.
 • Lever scores in van GMAT of GRE (voorkeur van GMAT). Scores mogen niet ouder zijn dan vijf jaar.
 • Dien een essay in op basis van een van de volgende onderwerpen: (1) beschrijf een ethisch dilemma waarmee u te maken kreeg en hoe u het hebt opgelost; (2) leg uit wat je hebt geleerd van een management-, leiderschaps- of teamervaring die niet volledig succesvol was; of (3) beschrijf uw grootste professionele prestatie en hoe u waarde toevoegt aan uw organisatie. Het essay moet worden getypt, dubbele regelafstand en twee pagina's lang zijn.
 • Dien een huidig cv of curriculum vitae in.

* Van de GMAT kan worden afgezien als een aanvrager een GPA heeft van 3,25 of hoger, of als hij bewijs van professionele werkervaring van zes of meer jaar kan voorleggen. Studenten die geen GMAT, GRE of een van de twee ontheffingvereisten kunnen indienen, kunnen van geval tot geval worden toegelaten voor toelating.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder