Master of Science in menselijke voeding

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

118443_UAEUlogo2.jpg

Overzicht

Het Master of Science in Human Nutrition-programma is een voltijds programma dat wordt afgeleverd gedurende een periode van 2 jaar. De doorlooptijd van het programma is twee jaar (4 semesters) voor voltijdstudenten en vier jaar (8 semesters) voor deeltijdstudenten. Studenten kunnen elk najaarssemester van het academiejaar worden ingeschreven voor het programma. De eerste 2 semesters (eerste academiejaar) cursussen zullen worden gegeven in de UAEU, op het 3e semester zullen studenten gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk (VK) en zullen de cursussen worden gegeven aan het University College London (UCL), terwijl het 4e semester , zullen studenten terugkomen in de UAEU om hun resterende cursussen voort te zetten en zullen ze ook hun thesisonderzoek uitvoeren dat zal worden begeleid door een faculteitslid van de UAEU en een andere faculteit van de UCL.

De VAE staat nu op nummer 1 in de VAE op basis van de Times Higher Education Ranking! We zijn ook # 5 in het Midden-Oosten, # 49 in Azië en # 70 in de Young University Rankings van 2019.

Doelstellingen van het programma

 • Voorzie studenten van geavanceerde kennis, wetenschappelijk onderzoek en probleemoplossende vaardigheden in menselijke voeding op individueel, gezins- en gemeenschapsniveau.
 • Bied studenten een uitgebreide educatieve ervaring om resultaatgericht onderzoek uit te voeren, en bereid afgestudeerden voor op een meer geavanceerde opleiding.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Evalueer de impact van voeding op de gezondheidsstatus van individuen en gemeenschappen.
 • Ontwerp voedingsinterventies met behulp van wetenschappelijk bewijs om de gezondheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen te verbeteren.
 • Resultaatgericht onderzoek uitvoeren met behulp van ethische richtlijnen en geschikte onderzoeksmethoden voor beoordelingen en analyse.
 • Demonstreer geavanceerde schrijf- en mondelinge communicatieve vaardigheden met behulp van wetenschappelijke literatuur.

Graad Vereisten

Vereiste kredieturen: minimaal 32 uur

voeding en diëetkunde

Vereiste cursussen (17 uur) Credits
CMPH602 Biostatistiek I 2
NUTR635 Papers en onderzoeksvoorstel schrijven in voedingsgerelateerde onderwerpen 1
NUTR615 Community Nutrition and Health Promotion 3
NUTR665 Grondbeginselen van voeding en metabolisme (UCL-GASNG002) 2
NUTR670 Praktische voedingsbeoordeling (UCL-GASNG005) 2
NUTR675 Experimentele ontwerp- en onderzoeksmethoden (UCL-GASNG007) 2
NUTR650 Actuele onderwerpen in voeding 3
NUTR660 Ziektegerelateerde ondervoeding (UCL-GASNG001) 2
Keuzevakken (6 uur) Credits
NUTR605 Geavanceerde technieken voor voedingsadvies 3
NUTR625 Sport- en bewegingsvoeding 3
NUTR630 Pediatrische dieettherapie 3
NUTR645 Gevorderde voeding en chronische ziekten 3
Scriptie (9 uur) Credits
NUTR655 Thesisonderzoek 1 9

1 De student kan 2 Credits per semester inschrijven vanaf Thesis Research (NUTR655) vanaf het 2e semester

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma of een equivalent daarvan van een geaccrediteerde universiteit erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE;
 • Een cumulatief Grade Point Average (GPA) van 3,0 op een schaal van 4.0 of gelijkwaardig in alle niet-gegradueerde werken.
 • Een score van minimaal 6,0 op het IELTS Academisch examen of gelijkwaardig.
 • Deze testscore moet minder dan twee jaar oud zijn op het moment van aanmelding, met de volgende uitzonderingen:

Voorwaardelijke acceptatie

Een kandidaat met een bachelordiploma erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE kan voorwaardelijke toelating tot de masteropleiding worden verleend in slechts één van de volgende gevallen:

Een kandidaat met een IELTS-score van 5,5 of het equivalent daarvan. Een dergelijke student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating voldoen aan de volgende vereisten of moet worden ontslagen:

 1. Moet een minimale IELTS-score van 6,0 behalen, of het equivalent ervan, tegen het einde van het eerste semester van de student;
 2. Kan maximaal zes (6) credits per uur in het eerste semester opnemen, exclusief intensieve cursussen Engels;
 3. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Een aanvrager met een niet-gegradueerde cumulatieve GPA van minder dan 3,0 maar gelijk of hoger dan 2,5, of het equivalent daarvan. Zo'n student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating aan de volgende eisen voldoen of ontslagen worden:

 1. Mag maximaal negen (9) credits uren in het eerste semester van de studie;
 2. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Merit Fellowship Award

Om de Merit Award te ontvangen, wordt van studenten verwacht dat ze hoge academische referenties hebben en hun academisch succes aan de UAEU behouden. De Merit Fellowship Award biedt financiële ondersteuning in de vorm van gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld aan gekwalificeerde studenten. Studenten in STEM en strategische gebieden van het land (hernieuwbare energie, transport, gezondheid, watervoorraden, technologie, ruimte) krijgen voorrang.

In aanmerking komen voor studenten:

 • Heb een uitstekende academische reputatie (GPA ≥ 3.6 / 4.0).
 • Handhaaf een GPA ≥3.6 / 4.0 tijdens het onderzoek aan de VAEU.
 • Geen andere financiële sponsoring of toekenning hebben.

Voordelen:

 • 50% korting op het collegegeld.

Looptijd:

 • Geldig tot het moment van afstuderen zolang de student zich houdt aan de Voorwaarden om in aanmerking te komen voor studenten.

Meer informatie

Handige links

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder
Abu Dhabi , Al Ain , Dubai + 2 Meer Minder