Master of Science in leiderschap en management in internationale contexten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De kunst van het leiden van anderen komt voort uit de kunst van toonaangevend zijn

Voor degenen die een leidende positie bekleden of willen bereiken binnen organisaties en bedrijven met internationale activiteiten.

Voor mensen met als doel hun toekomst vorm te geven en hun vaardigheden in internationaal zakendoen en strategisch leiderschap te ontwikkelen.

Voor degenen die met succes willen deelnemen aan een uitdagende economische ontwikkeling, is een voor de hand liggende stap het verwerven van een veelzijdige competentie en een vitaal vermogen om verder te gaan dan nationale en culturele grenzen.

Dit programma maakt een verschil. Het weerspiegelt onze tijd, onze realiteit en onze dromen. Het weerspiegelt de zakelijke en ondernemersproblemen en uitdagingen van vandaag. Het voldoet aan de eisen van de samenleving in het algemeen, waar kennis, leren, competentie en intellectuele behendigheid eerste kwaliteiten zijn.

Op professioneel niveau worden deelnemende studenten opgeleid om het hoofd te bieden aan de economische globalisering, de multiculturele uitdagingen en partnerschappen en de internationalisering van bedrijven. Op persoonlijk niveau zijn ze even getraind om uitstekende teamspelers te worden en de kracht van hun karakter te vergroten.

Studenten, uit vele delen van de wereld, komen samen in dit programma en dragen bij aan het echte internationale en ondernemende karakter. Hun drijfambities, ambities en verlangens vinden hier een voedende omgeving.

Het is een arena voor ervaring, uitwisseling en professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in bedrijfskunde of in een ander hoofdvak van de sociale wetenschappen.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Mate

Master of Science (60 studiepunten) of Master of Science in Business en Economics (60 studiepunten) met een specialisatie in Leiderschap en management in internationale contexten (hoofdveld van studie: bedrijfskunde)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder