Master of Science in kunstmatige intelligentie voor games

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ben je geïnteresseerd in kunstmatige intelligentie? Wil je de toepassingen van AI in games verkennen? Bij Falmouth werk je samen met kunstenaars en ontwerpers in een studio-omgeving om geavanceerde technieken te testen en te experimenteren, samen met gamemakers en toonaangevende onderzoekers.

Invoering

Sluit je aan bij de mensen die grenzen verleggen in de wereld van gaming. Deze stimulerende, op de praktijk gerichte cursus geeft je een diep inzicht in hoe je AI kunt gebruiken voor boeiende en meeslepende gaming. Je leert de context van deze nieuwe wereldwijde industrie en maakt je eigen ideeën mogelijk. En met mentoring van internationaal gerenommeerde onderzoekers, studeer je volledig uitgerust af voor je carrière in het revolutionaire veld van AI.126149_photo-1553492277-459cfad45b18.jpg Sean Do / Unsplash

Wat je zult leren

Op kunstmatige intelligentie voor games krijg je niet alleen volledige kennis van AI, maar ook vaardigheden in de bredere context van de gamesindustrie. We behandelen AI van genetische programmering en fuzzy logic-systemen tot diep leren en monte-carlo tree zoeken. Je gaat meteen aan de slag in het tweede studieblok en maakt een op maat gemaakte AI-component voor een co-gecreëerd project. Dit alles leidt tot een groot project in studieblok drie.

Studie blok een: Modules

 • Ontwikkelingssynergieën
 • Computationele intelligentie

Studie blok twee: Modules

 • Machine Learning
 • Game Development Project

Studie blok drie: Modules

 • Enorm project

De bovenstaande modules zijn die welke door onze studenten worden bestudeerd of nieuwe worden voorgesteld. Programmastructuren en modules kunnen veranderen als onderdeel van onze curriculumverbeterings- en beoordelingsprocessen. Als een bepaalde module belangrijk voor u is, bespreek dit dan met de cursusleider.

Hoe je zult leren

Met wekelijkse ondersteuningssessies van ons toegewijde team en overal extra ondersteuning, kun je cursussen van hoge kwaliteit produceren, zelfstandig leren werken en effectief samenwerken. Je leert door:

 • demonstraties
 • Studio praktijk
 • Project toezicht
 • lezingen
 • seminars
 • Praktische workshops
 • Crit sessies
 • tutorials
 • Gastsprekers
 • mentoring

Hoe je beoordeeld wordt

Beoordeling is 100% cursussen, met real-life leren dat u voorbereidt om meteen aan de slag te gaan in de industrie.

uitrusting

 • Moderne i7-machines.
 • Gespecialiseerde computerhardware voor diepgaande leerprojecten.
 • Standaardsoftware die wordt gebruikt in de gamesindustrie, inclusief Adobe- en Autodesk-suites.
 • Toegang tot gratis software via Microsoft Imagine.
 • AR / VR - Hololens, Vive Pro, Oculus Rift.

Onze faciliteiten zijn laat tijdens de looptijd geopend.

Toelatingseisen

We verwelkomen kandidaten met verschillende kwalificaties, maar meestal heb je een bachelordiploma in informatica, software engineering, game-programmering of aanverwante velden nodig. Je hebt ook ervaring nodig met computerprogrammering (dwz aanwezigheid op GitHub en / of StackExchange, broncodefragmenten, technische rapporten, enz.). Onze typische kandidaten hebben een bachelordiploma van 2: 2 of hoger of vergelijkbare ervaring.

We verwelkomen uw aanvraag ook als u formeel of 'gecertificeerd' leert (zoals cursussen die niet door universiteiten of hogescholen worden gegeven) en leert van werkervaring of zelfstudie. Dit wordt Accreditation of Prior Learning (APL) genoemd en zou in de afgelopen vijf jaar moeten zijn behaald en gelijk moeten zijn aan de leerresultaten van onze minimale instapkwalificaties.

APL-aanvragers die de ervaring gebruiken om te solliciteren, moeten er rekening mee houden dat er £ 200 inschrijvingskosten zijn voor deelname met geavanceerde status of met vrijstelling van specifieke modules of tegoed.

Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je Engelse taalvaardigheden aantonen die voldoende zijn ontwikkeld om je studies succesvol af te ronden. We accepteren een reeks erkende Engelse taalkwalificaties die gelijkwaardig zijn aan het International English Language Testing System (IELTS) Academische minimumscore van 6,5 in het algemeen, met een minimum van 6,0 in Lezen, Schrijven, Spreken en Luisteren.

Internationale aanvragers die een Tier 4-studentenvisum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een goedgekeurde Secure English Language Test (SELT) afleggen om aan de visumvereisten van de overheid te voldoen of een erkende taaltest hebben die door de universiteit is goedgekeurd en waar ze voor instaan. Ons Applicant Services-team kan u helpen met eventuele vragen over studievisums of geschikte taaltesten.

Collegegeld 2020-21

 • £ 8.500 - voltijd VK / EU (£ 250 acceptatiekosten verschuldigd. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld.)
 • £ 16.000 - voltijds internationaal (acceptatiekosten tot £ 1.000 verschuldigd, afhankelijk van nationaliteit. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld.)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lees meer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Lees Minder
Falmouth , Falmouth + 1 Meer Minder