Master of Science in internetwerken (extensie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het internetwerkprogramma biedt studenten een praktische, hands-on leerervaring met behulp van middelen die door Cisco Systems worden aangeboden voor internetbewerking, waaronder routing, switching, beveiliging en draadloos. Er zijn geavanceerde keuzevakken op het gebied van internetwerken beschikbaar. Het programma omvat alle aspecten van het organisatorische gebruik van netwerken: ontwerp, implementatie, beveiliging, management, eindsystemen en applicaties. Deze cursus bereidt studenten met niet-gegradueerde kwalificaties voor die niet op het gebied van ICT zijn, voor toegang tot het personeel als een ICT-netwerkprofessional. Studenten die wel over ICT-kwalificaties beschikken, kunnen hun leerproces uitbreiden. Studenten kunnen meerdere vaardigheden ontwikkelen op het gebied van internetwerken op basis van interesse en keuzevakken; bijvoorbeeld switching en routing, systemen en netwerkbeheer en analyse, netwerkbeveiliging, mobiliteit en webontwikkeling. Studenten hebben de mogelijkheid om Cisco CCNA- en CCNP-certificeringen binnen het programma voor te bereiden.

Dit programma heeft tot doel: het omscholen van professionals die willen overstappen naar een ICT-loopbaan in netwerken om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie voor computernetwerkprofessionals, gericht op een aantal branchegerelateerde certificeringen: CCNA (Cisco Certified Network Associate), CCNP (Cisco Certified Network Professional), en CCNA Security biedt een grondige en praktische basis in netwerken, beveiliging, netwerkontwerp, administratie en beheer bieden een solide basis voor de ontwikkeling van web- en mobiele applicaties bereiden studenten voor op de professionele praktijk door middel van een goed begrip van projectmanagement, professionele ethiek en de rol van informatiesystemen in organisaties, en voldoen aan de behoeften van studenten door specialisatie door projectwerk en onderwerpkeuze mogelijk te maken.

Carrièreopties omvatten computernetwerk en systeemingenieur, netwerkbeheerder, netwerkanalist en beveiligingsspecialist. Afhankelijk van gekozen keuzevakken, omvatten andere carrièremogelijkheden applicatie-ontwikkelaar, netwerkarchitect, cloud computing-specialist of netwerkbeheerder.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder