Master of Science in innovatie via business, engineering en design. Specialisatie: Zakelijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en bevorderen. De voertaal is Engels.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Een minimum van 90 studiepunten in het hoofdvak van de studie Bedrijfskunde (inclusief een diplomaproject van ten minste 15 studiepunten) of
  • het equivalent Engels B / Engels 6 of het equivalent daarvan

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma leidt studenten op in project- en innovatiebeheer, proces- en productontwikkeling, bedrijfs- en systeemontwikkeling en sociaal ondernemerschap. Studenten ontwikkelen diepgaande kennis in het bedrijfsleven, maar er is ook interactie en delen met de vakgebieden ontwerp en technologie. Studenten die het programma voltooien, zullen in staat zijn om duurzame oplossingen te creëren die rekening houden met functie en vorm, evenals hulpbronnenefficiëntie.

Mate

Master of Science of Master of Science in Business and Economics (120 studiepunten) met een specialisatie in Innovation through Business, Engineering and Design.

Het hoofdvak van studie: Bedrijfskunde

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder