Master of Science in innovatie via business, engineering en design. Specialisatie: Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en bevorderen. De voertaal is Engels.

In hun werk met innovaties moeten studenten een evenwicht vinden tussen de verschillende delen van het proces - functie, ontwerp, duurzaamheid en productieomstandigheden. Dit vereist kennis van of interactie tussen verschillende disciplines waarbij verschillende perspectieven en benaderingen worden gebruikt. Het programma is gebaseerd op gezamenlijke projecten, vaak in samenwerking met de industrie en verschillende organisaties, samen met vooruitgang in hun eigen vakgebied en een verbreding naar andere disciplines (business en design). Ervaringen uit projecten worden besproken en in verband gebracht met de professionele vaardigheden van de student. In afzonderlijke cursussen bestudeerde wetenschappelijke methode die wordt gebruikt in het innovatieproces.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • 90 studiepunten in het hoofdvak Werktuigbouwkunde inclusief 7,5 studiepunten in de solide mechanica, of 90 studiepunten in het hoofddomein bos en houttechnologie, inclusief 7,5 studiepunten in mechanica (inclusief een diplomaproject van ten minste 15 studiepunten) of het equivalent daarvan.
  • 15 credits in wiskunde; Calculus I, (7,5 credits) en Linear Algebra / Vector Geometry (7,5 credits) of het equivalent daarvan.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma leidt je op in project- en innovatiebeheer, proces- en productontwikkeling, bedrijfs- en systeemontwikkeling en sociaal ondernemerschap. Je ontwikkelt diepgaande kennis van technologie, maar er is ook interactie en delen met de vakgebieden business en design. U die het programma voltooit, zal in staat zijn om duurzame oplossingen te creëren die rekening houden met functie en vorm, evenals hulpbronnenefficiëntie.

Mate

U die een bachelor in de ingenieurswetenschappen vanaf het eerste niveau hebt behaald, kunt de volgende opleiding volgen: Master of Science (120 credits) met specialisatie in innovatie door middel van business, engineering en ontwerp. Hoofdvakgebied: werktuigbouwkunde / bos- en houttechnologie.

U die een bachelor of science hebt behaald vanaf het eerste niveau, kunt het volgende behalen: Master of Science (120 credits) met specialisatie in Innovation through Business, Engineering and Design Hoofdvakgebied: Werktuigbouwkunde / Bos- en Houttechnologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder