Master of Science in informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Rider University Master of Science in Information Systems (MSIS) van Rider University is de perfecte synthese van de nieuwste technologietrends en managementvaardigheden op hoog niveau.

Of u nu een ontwikkelaar bent die op zoek is naar bedrijfstrainingen of een manager die een diepgaand inzicht in analyses en andere trending onderwerpen zoekt, de MSIS biedt een directe route naar loopbaanontwikkeling.129554_rider_student_MSIS.jpg

Programma overzicht

Het MSIS-programma biedt studenten eerst een sterke basis in informatietechnologie en organisatorisch leiderschap alvorens keuzevakken aan te bieden die zijn afgestemd op de carrièredoelen van elke student.

De missie is om een nieuwe klasse van informatie- en bedrijfsleiders af te studeren van een STEM-opleiding die hen voorbereidt om te stijgen als CTO / CIO's en in andere senior informatiebeheerfuncties.

Het 30-kredietprogramma begint met een kernbasis van management, informatietechnologie en analyse, gevolgd door diepgaand onderzoek naar de relatie tussen technologiesystemen en bedrijfsstrategieën op hoog niveau. Het MSIS-curriculum biedt universele vaardigheden voor studenten van over de hele wereld, online of op onze handige centrale campus in New Jersey.

Het MSIS-programma van Rider komt ook in aanmerking voor STEM. Internationale studenten die afstuderen met een MSIS van Rider kunnen in aanmerking komen voor een STEM OPT-uitbreiding om hun OPT-autorisatie (optionele praktische training) na voltooiing te verlengen.

Ingeschreven studenten zullen afstuderen met een diepgaand en diepgaand begrip van informatiesystemen voor bedrijven - en hoe ze innovatieve strategieën kunnen uitvoeren in hun eigen werk.

Waarom uw MSIS verdienen bij Rider?

 • Flexibel: met het cursusrooster en de opties voor de indeling van de bezorging kun je werken terwijl je je diploma haalt.
 • Relevant: bestudeer opkomende technologieën en trends, en hoe deze van toepassing zijn op uw carrière.
 • Wereldwijd: netwerk en werk samen met studenten en docenten uit het grotere driestatengebied en over de hele wereld.
 • Persoonlijk: kleine klassen en persoonlijke aandacht van de afgestudeerde coördinator bieden een interactieve en ondersteunende leeromgeving.
 • Bronnen: studenten krijgen toegang tot belangrijke databases, services en tools om best practices in informatiesystemen te promoten.

Referenties die tellen

Rider is een van de slechts 2 procent van de universiteiten over de hele wereld die prestigieuze dubbele accreditatie heeft in zowel het bedrijfsleven als de boekhouding van AACSB International - de Association for Collegiate Schools of Business. Het is de norm voor uitmuntendheid in bedrijfseducatie.

Programmadoelen

 • Evalueer en beantwoord de behoeften van het informatiesysteem voor bedrijfsorganisaties.
 • Implementeer geschikte IT-infrastructuur en omgevingen.
 • Effectieve strategieën voor informatiesystemen uitvoeren.
 • Analyseer, ontwerp en ontwikkel complexe IT-applicaties.
 • Beoordeel de ethische en juridische implicaties van gegevens- en technologiegerelateerde kwesties.
 • Werk effectief samen met anderen in diverse omgevingen om IT-problemen op te lossen.
 • Gebruik professionele communicatieve vaardigheden.

Career Pathways

Volgens het Bureau of Labor Statistics is het huidige gemiddelde jaarsalaris van managers van informatiesystemen $ 139,220. Met een verwachte groei van 12% in de vraag naar gekwalificeerde MSIS-professionals tegen 2026, bereidt het programma van Rider leiders voor op het bloeiende gebied van informatie leiderschap.

Rider's MSIS-programma onderscheidt zich door zakelijk inzicht te integreren met een passie voor informatica en opkomende technologieën.

Afgestudeerden van het programma kunnen carrières verkennen die leiden tot:

 • hoofd technologie
 • Chief Information Officer
 • VP van technologie
 • VP van digitale services
 • VP van strategische automatisering
 • VP van digitale marketing

Dubbele graden

De combinatie van een Master of Business Administration en een MS in informatiesystemen of MS in Corporate Finance is nu beschikbaar. Met ons aanbod van dubbele diploma's kunnen studenten beide graden behalen met minder totale studiepunten dan het afzonderlijk behalen van de graden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Lees meer

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Lees Minder
Lawrence Township

Accreditaties

AACSB Accredited