Master of Science in informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Informatiesystemen zijn computersystemen die de operaties, het management en de besluitvorming in organisaties ondersteunen. Informatiesystemen maken nu integraal deel uit van de werkomgeving van elke organisatie en spelen een cruciale rol bij het besturen van organisaties. Ze vormen het hart van onze op internet gebaseerde economie. Informatiesystemen stellen mensen in staat om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben, samen te werken, beslissingen te nemen en hun taken en persoonlijke activiteiten effectief uit te voeren.

Het gebied van informatiesystemen (IS) heeft tot doel een brug te slaan tussen de informatica en het bedrijfsleven. Het ligt in de interactie tussen deze twee velden. IS-professionals dienen als de cruciale schakel tussen de technische gebieden en andere delen van een organisatie.

NJIT IS-professoren zijn experts in het veld en zijn erg studentgericht. NJIT's IS-afgestudeerden behoren tot de bestbetaalde en meest overvloedige banen op nationaal niveau. De zeer actieve Career Services Division van NJIT bevordert vele coöp- en stagemogelijkheden met grote lokale bedrijven. Dit wordt bevorderd door onze locatie in de hoge concentratie van het bedrijfsleven en de industrie in Noord-New Jersey, en NJIT is slechts een half uur rijden van Midtown Manhattan met de trein. We verwelkomen zowel deeltijd- als voltijdstudenten en bieden relatief lage collegegelden voor de regio.

Master of Science in informatiesystemen (MSIS)

De MSIS is een STEM * -graad die mensen bereidt zakelijke en systeemanalisten, data scientists, systeem- en applicatieontwerpers en ontwerpers van gebruikersinterfaces en gebruikerservaring te worden. De kern van het curriculum is gericht op business mining en analytics, systeemontwerp dat deze bedrijfsgegevens uittrekt en gebruikt, en de technieken die de effectiviteit van de gebruikersinterface voor dergelijke systemen garanderen. Vier keuzevakken bieden ruime flexibiliteit om expertise te ontwikkelen op het gebied van gerelateerde analytics, design, business en computergebieden die van belang zijn voor de student.

Toelatingseisen

(Het programma wordt zowel op de campus als online aangeboden.)

Het vakgebied van IS is in grote lijnen interdisciplinair. Kandidaten met een diploma op elk gebied zijn daarom welkom om het MSIS-programma aan te vragen. Een reeks "brugcursussen" wordt gebruikt om de vereiste vaardigheden van inkomende studenten te ontwikkelen die mogelijk niet zijn blootgesteld aan sommige delen van het IS-curriculum.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder